1. 1.
    0
    össye girecekler veya derslerde zayıf olanlar için matematik ve kimya dersi vereceğim fizik1 de olabilir tabiki. dersleri kendi evimde haftada 2 saat, çok kişi olursa 4 saat yapacağım. dersler tabi ki ücretsiz olacak. herşey siz binlerin okuyup adam olması için.

    amme_hizmeti.avi

    edit: bobrek.avi değil amk

    edit2: abiler falan değil amk, kendi başıma yaşayan bir öğrenciyim. çoğu zamanım boş. maksat hem bilgi tekrarı hem de birilerine yardımcı olabilmek.

    edit3: gercekten ilgilenen olursa özel mesaj atsın, alttaki oçların yorumlarına aldanma genç.

    edit4: hayatında iyilik görmemiş ve kimseye yapmamış tüm oçler bu başlığa yorumunu yazmış. herkes aynı sartlarda dogmuyor maalesef. ben durumu olmayan panpalar varsa onları çalıştırmak istedim veya ders çalışamayan panpalara yardım etmek istedim. pid0fililikten böbrekçiye kadar demediğiniz kalmamış amkler. bazıları da iyi kız düşürürsün yazmış amk. ulan sevgilim var zaten gelen olursa neden yavşiyim amk sevgilimle beraber anlatırız hatta. herkesi kendiniz gibi sanmayın amkler. hatta sadece erkek panpalar gelsin amk. bu kadar mal görüşlü insan oldugunu bilmiyordum harbiden hayatınızda ne iyilik görmüşsünüz ne iyilik yapmışsınız mal gelip mal gideceksiniz haberiniz yok amk.
    ···
   tümünü göster