1. 2501.
    +4
    ekşide biri şöyle bişey yazmış

    zaman içerisinde moderasyonunun kendi kendini gibtiği oluşum.

    öncelikle şunu söylemeliyim ki ben 2. nesilim. şimdi size nesilcilik yapmayacağım. tutupta zütüncüler gibti attı demeyeceğim aptal değilim.

    zamanında çok güzeldi. biz baya eğlenirdik. lan ben oturup arkadaşlarımla harbi harbi inci sözlük okurdum ve biz bildiğin taşak muabbeti ilerleterek kendi aramızda da şakalar falan yaparak baya bi gülerdik.

    çok eğlendim, hatta bilgisayar başında en çok eğlendiğim zamanlarım inci sözlük zamanlarımdı. cidden böyleydi çünkü yapıcı yazarlar vardı. belirli bazı şeyleri aşmış, kendini bilen, ne yapması gerektiğini nasıl yapması gerektiğinin tutumunda olan adamlar vardı.

    açık konuşayım erkek gibi takılan süper zeka kızlar da tanıdım. bazıları isim yaptı, bazıları silindi gitti ama beni güldüren bayan yazar da çoktu.

    çok eğlendik lan işte, ziyaretler falan güzel günlerdi. bilgin gökberk'in mikrofonunun sesini kısıp benimle telefonda küfürleşmesi bile güzeldi. zütüm atardı acaba mahkeme vs. olur mu diye. neyse böyle bir oluşumun anası gibildi.

    şimdi başlıyoruz ufaktan...

    herkesin yani aklı başında herkesin bildiği çok küçük bir şeyi en başında belirteyim ki inci sözlüğü serkan inci kurmadı. bir ekşi sözlük yazarının elinden şans eseri kendi kendini oluşturdu bu sözlük. sözlük denirse tabii. formatsız sözlük diyelim.

    yazarları çok şey kattılar oraya, emek verdiler, bazıları kod yazdı, bazıları reklama tıkladı ne bileyim zirveler anlaşmalar komiklikler...

    evet zall kardeş sana geliyoruz şimdi. bir nevi orayı azıcık azıcık giben sensin. sen de gayet iyi biliyorsun.

    ben de co-mod olup, moderasyonun küçücük bir parçası olana kadar bazı şeylerden haberdar değildim fakaaat öğrendiğim bazı şeyler çok şaşırttı beni.

    ziaretlerde verilen linklerin kime neye göre verildiği, sırf bazı adamlar para kazansın reyting alsın diye gizli linklerin mesajların verildiği bir yer oldu inci sözlük.

    adam tutup içest başlık açtırılan bir yer oldu, sırf hit alsın diye huur çocukluğunun hat safhasına ulaşıldı orda.

    niye yaptınız lan bunu diye sorarlar adama. para diye cevaplanır. helali hoş olsun denir.

    inci sözlüğü gizli adminler, gerçek yönetim gibmiştir. kendi kendini gibmiştir.

    biz her ziyaretten sonra gülerken sozlukspot ile girip yazar alımını açan huur çocuğu gibmiştir.

    her neyse oradan da buradan da kazandığın para helali hoş olsun dedik.

    ben çok eğlendim arkadaş. baya bi eğlendim evet, karısıyla kızıyla, uzun uzun anlatanıyla, gibişeniyle, caps vereniyle hepsiyle güzeldi ama maalesef bitti.

    sonuna geldik olm işte yapacak bişey yok.

    ben artık adam çaylağa atmaktan sıkılmıştım, sürekli ispiyon yapmaktan , mesaj atıp kardeş kaldır bak bu entry başını yakar demekten sıkılmıştım. ulan 14 yaşındasın huur çocuğu burada ne işin var diye sormaktan sıkılmıştım.

    hal böyleyken yeter dedim ve bitti. ama çok eğlendik hala bunu söylerim. benim için güzel günlerdi.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster