1. 1.
    0
    farklı bir ortamda duyduklarıma göre burada türeyen bir camwhore varmış ve sizi peşinden sürüklüyormuş. içler acısı. yok kesinlikle kızım, aha bu önlü arkalı kimlik fotokopim, yok bu zütüm, yok bu ayağım. bu sitede dolaşan emin olun birçok kız var.

    değinmeye çalıştığım nokta attention whoreların bu kadar rehabet gördüğü bir ortam olmamalı. yok numaranı ver arayayım. ulan aradın, kızsın ee ne var bunda? bir apocalypse oldu da son kalan erkekler biziz, son kadın da o. inanmayanlar olabilir. ben de inanmazdım eğer o aralar burada takılıyor olsaydım. köpeğimin kafasına meteor düştü demen daha inandırıcı gelirdi açıkçası. hayır madem o kadar camwhoresun, whore sun. bi' ferre koyarsın ya da ne bileyim başlık açarsın, ilgilenenler için gecelik huuryum, fiyatı bu bu diye. bunun gibilere yüz verdikçe zütleri kalkar azizim. elin huursuna nymphetamine muamelesi yaparsan o kadının zütü sapphire ile yarışır.

    o fotoğrafları, o ne idüğü belirsiz sevişme videolarını sana koymuyor ki o whore. herkesle paylaşıyor sen de zannediyorsun ki: "hasgibtir lan kız fotoğraf koymuş of of bunu iki yağlayayım kesin verir." ulan pekekent, verecek olsa birincisi sana vermez ikincisi fotoğraflarını koymaz. bi' yere kadar diyorum jargondandır ya yoksa bu kadar aşağılık olma içgüdüsü olamaz hiçbir insanoğlunda.

    hayır, bir başlık açılır, kızlar bacaklarını yollasın diye. şu sitede gezinen bir dişi sivri sinek varsa dahi zerre gibinde olmaz. ama "xxx'in bacakları(tabii ki pantyhouselu(yoksa tıraş olması gerekecek)) yeniii" diye başlık açar ve 30 sayfa "moaar" diye entry girilir. peki kızın gibinde olur mu? tabii ki hayır. çünkü onun amacı kendini tatmin etmek. ona tapınan 150 kişilik ordusu olduğunu zannetmesi. şuraya iki hax0r gelip onu ifşa ederse daha ne siz görürsünüz onu internette ne ben.

    sözün özü, sapasağlam adamlarsınız. hala oralarda olan sözlüğü bırakmış havası verip entry girmeyi kesen kafası basan elemanların da saklanıp bunları okuduğunu biliyorum. haydi diyelim liseli arkadaşlarımız da var. ulan kız mı yok çevrenizde de zütü taklu iki fotoğrafını gördüğünüz kızın arkasından hurra diye koşuyorsunuz. işin taşağında olan elemanlara bir sözüm yok meclisten dışarı konuşuyorum onlar için. şu attentionwhorelara ilgi gösterip zütlerini kaldırmayın. tek ricam odur.

    özet: nutcella akıllı olsun akıllı.

    http://fizy.com/#s/1d79j7
    ···
   tümünü göster