1. 1.
    +38 -1
    ni açıklıyorum beyler çok uzun değil biraz gayret.

    şimdi bizim insanımızda zengine karşı bir önyargı bir haset var, fakirede anlamsız bir sahiplenme.

    mesela ben "akşama kadar solaryuma giren zengin milf zütü" diye başlık açsam içine yazsam bişeyler kesin beğenenler olur, ama "akşama kadar ev temizleyen terli gündelikçi zütü" diye başlık açsam itin zütüne sokarlar beni.

    peki neden zengin kadının zütünü hayal edip 31 çekiyorsun onu gibilmeye değer buluyorsun görülmesi gereken bir züt olarak görüyorsunda, fakir kadının gibilmeyi haketmediğini düşünüyorsun. onunda hisleri arzuları yok mu? bu çifte standart neden?

    bunların tek bir sebebi var beyler yeşilçam.
    evet yeşilçam. yıllarca türk filmlerinde bize zenginlerin aşık olamayacağını sevemeyeceğini kötü insanlar olduğunu öğrettiler. onlar gibindirik gece klüplerinde sapık sapık zıplayıp sonra evde 4 kişi 1 karıya girdiler hep, fakir arkadaşlarının karılarını gibmeye kalktı zengin fabrikatörler, şimdi şakır şakır 31 çekerek izlediğimiz fuck festleri onlar 40 yıl önceden yapıyordu çünkü. ya fakirler onlar aynı odada 6 kişi yattılar tüm filmlerde biz sandıkki kullanmaya kullanmaya amları gibleri çürüyüp düştü. onlar asla gibişmezler. ayrıca kötü alışkanlıkları yoktur. kimsenin hakkını yemezler zengin huurçocuklarının verdiği çekleri cart diye yırtıp atarlar. bankada bile haksız yere öne geçmezler. doğuştan on numara insanlar. kadınlarının amları sulanmaz erkekleri 31 çekmez. bu yeşilçam yok mu yeşilçam insanı insana kırdırır beyler bu oyuna gelmeyin. israilin oyunları bunlar.
    ···
   tümünü göster