1. 1.
    +17 -6
    partneriniz orgazm olmuyorken orgazm olduğunu sanmayın

    zaman zaman ciks sırasında partnerinizin bir kez veya arka arkaya orgazm olduğunu sanabilirsiniz. inliyor, çığlıklar atıyor, vücudu yılan gibi kıvrılıyor olabilir. ama bu her zaman onun orgazm olduğunun işareti değildir. kadınların çok iyi orgazm taklidi yapabildiklerini unutmayın. elbette bu partneriniz mutlaka orgazm taklidi yapıyordur demek değil, ama yapıyor olabilirde. ciksi o an bitirmek istiyor olabilir, sırf siz istediğiniz için ciks yapıyo olabilir. bir çok ihtimal var bu durumda... ve aynı zamanda bu sizin yatakta çok kötü olduğunuz anldıbına da gelmez. orgazm olduğunu sanıp, ciksi yavaşlatmayın-bırakmayın. gerçek orgazm bile olsa, kadınlar arka arkaya defalarca orgazm olabilir. devam edin. zaten gerçekten yatakta partnerinize muhteşem orgazmlar yaşatan bir erkekseniz, bunları düşünmenize gerek bile yok.

    her kadının aynı şeylerden hoşlanmadığını bilin

    bir çok kadınla veya sadece bir kadınla bile ciks yapmış olabilirsiniz. ama öğrenmeniz gereken en önemli şey, her kadın aynı şeylerden tahrik olmaz-aynı şeylerden hoşlanmaz-aynı şekilde orgazm olmaz. partnerinizin nelerden tahrik olduğunu, nelerden hoşlandığını iyi bilin. ve ona o şekilde davranın. bir önceki sevgiliniz kulak memesinin emilmesinden hoşlanıyor olabilir, ama yeni sevgiliniz nefret ediyor olabilir. bunları aklınızdan çıkarmayın.

    erkek olduğunuzu unutmayın

    sokakta 100 kadına sorun, 95'i yatakta kontrolü eline alan erkek istediğini söyleyecektir. partneriniz size saygı duyduğu sürece, yatakta kontrolü eline almanızı ister. gücünüzü hissetmeyi, kontrol edilip çaresiz kalmayı ve aynı anda zevk almayı ister. elbette bu yazdığımın anlamı, efendi-köle ilişkisi değil! bunları karıştırmayın! ama dominant tarafın erkek olması, bir çok kadın tarafından sevilen, istenilen şeydir. yatakta elbette zaman zaman tüm kontrolü ona verdiğiniz anlar olabilir. ama bunu sakın alışkanlık haline getirip, yatak kızı olmayın!

    ciksin onun için önemsiz olduğunu düşünmeyin

    kadınların ciksten hoşlanmadığını düşünüyorsanız, ciks sırasında ne kadar çığlık attıklarını aklınıza getirebilirsiniz. elbette ülkemiz kadınları, yetiştirilme tarzları yüzünden bu konuda biraz daha kapalılar ama tabularını yıktıklarında neler yapabildiklerini aklınız almaz * ciksi bir kadından daha çok sevdiğinizi düşünmeyin, çünkü öyle değil. kadınların ciks konusundaki isteklerini, şehvetini asla küçük görmeyin. partneriniz ciks yapmak istemiyorsa, ciksi sevmediğinden değil; onu yeteri kadar havaya sokamadığınızdan kaynaklanır.

    ciks sırasında sessiz duygusuz olmayın

    ciks sırasında romantik konuşmanın çok manasız olduğunu düşünebilirsiniz. ama kadınlar böyle düşünmüyor. hatta kadınlar yataktaki sessiz erkekleri hiç sevmiyor. partnerinizin öncelikle hangi tarz konuşmadan hoşlandığını bilin. bu ister romantik olsun, ister küfürlü olsun; ciks sırasında asla sessiz-duygusuz kelimenin tam anlamıyla ruh gibi olmayın. unutmayın, en iyi orgazmlar önce kafada başlar.

    ciks için ona bişeyler almayın

    biraz önce yazdığım gibi, ciks konularında kadınların daha isteksiz olduğunu düşünüp; onlara sırf ciks için hediyeler, çiçekler almayın. aldıysanız bile bunu ona asla belli etmeyin. bu sebepten kapının önüne bile koyulabilirsiniz. partnerinize bişey alırken, karşılığında bişeyler beklemeyi düşünmeyin bile. çünkü bunu kadınlar hisseder. ayrıca bu yaptığınız, zaten ciksi seven bir kadını yatakta yeteri kadar tatmin edemediğinizin büyük bir göstergesidir.

    önsevişmeyi unutmayın

    evet erkekler önsevişme konusunda biraz sabırsızlar. çabucak bitirip, asıl "olaya" girişmek istiyorlar. ama bunu yapmayın. daha önceki yazılarımda da önsevişmenin ne kadar önemli olduğunu yazmıştım. tekrar yazayım, en iyi orgazm önce kafada başlar, o nedenle asla önsevişmeyi pas geçmeyin.

    erken boşalmayı engellemeye çalışın

    aslında bu paradoksları olan bir mesele. evet erken boşalmak sorundur ama ne kadar erken? ya da geç boşalmak iyidir ama ne kadar geç? o nedenle, burda asıl aklınızda tutmanız gereken ve asıl unutmamanız gereken en önemli nokta; partneriniz boşalmadan ASLA ama ASLA boşalmayın. bir kadını yatakta yarım bırakmak, idam sehpasına kendi isteğinizle çıkmaktan farksızdır.

    yardım almaktan çekinmeyin

    herşeyi sizin en iyi bildiğinizi sanmayın. en iyi penisin sizde olduğunu düşünmeyin. en iyi ciksi sizin yaptığınızı düşünmeyin. bunun gibi onlarca sayabilirim. gerektiği yerlerde yardım almayı bilin. doktordur, arkadaştır, terapisttir vs... yardım almanız gereken konularda "ben erkeğim" gibi salak bir trip yapıp, yardım almayı reddetmeyin.

    benden bu kadar, umarım kulak asarsınız:)
    ···
   tümünü göster