1. 1.
    +207 -6
    beyler bu dünyada en önem verdiğim şey titizliktir.

    az önce dışardan ekmek aldım geldim eve. baktım ev arkadaşımla sevgilisi uykudan uyanmışlar odalarında sevişiyorlar hızlı nefes alıp vermelerinden, kızın inlemelerinden, yatağın duvara periyodik aralıklarla çarpmasından ve arada bir gelen öpüşme seslerinden hemen anladım. kapıya doğru yaklaşıp onları dinlemeye çalıştım. belki dedim anahtar deliğinden görebilirim ama gözükmüyordu. neyse dedim ses yeter. hem sabah sabah şöyle güzel bir 31 detoksunun ne zararı olabilir. bunlar içerde çarpışırken bende bu şölene 31 çekerek ortak oldum. bu arada kapılarının önünde kalmış teki ortalıkta gözükmeyen kızın terliğini yalayarak kendimi motive ettim. cebimden çıkardığım dünden kalma 31 peçetesine döktüm keyif parçalarımı. elemanda kızın ağzına boşaldı. kızın hom hom hom konuşmasından anladım yapma demedim mi sana şunu diye kızıyordu. ah şu çocuklar diye içimden geçirip içeriye geçtim mutfağa.

    hepimize güzel birer tost hazırladım. kendime sucuklu yaptım onlara kaşarlı. belki dedim tekrar gibişme kararı alırlarsa sucuk kokmasınlar birbirlerine. bunlar geldi içeriye. kız tostundan bi ısırık aldı. yüzünü ekşitti. benimkinde neden sucuk yok diye benim tostumdan bi ısırık alıp tatlı bir gülümsemeyle bıraktı benim tabağıma tekrar.

    işte o an beynimden vurulmuşa döndüm o kadar sinirlendim ki sanki birisi şakaklarımda ucundan döller akan yannanını şaklatıyordu.

    az önce elemanın ağzına boşaldığı kız o pis ağzıyla benim tostumdan ısırık almıştı.

    giberim sizin aşkınızın ızdırabınıda heyecanınıda deyip çektim yılan derisi kemerimi sağlı sollu girişiyorum buna. sütyende giymemiş askılı bodysindne memeleri dışarıya taşıyor. bir yandanda onları içeriye sokmaya çalışıyor. arkadaşım şaşkın bir şekilde adeta neden der gibi bakıyordu yüzüme. dedemden yadigar kalan ayağımdaki lastik terliğide bu binin suratına geçirdim. kemerle birbirlerine bağlayıp apartmanın aydınlatma boşluğuna attım binleri. üzerinede az önce kullandığım peçeteyi. öğrensinler titiz olmayı gibişken kelebekler amk
    ···
   tümünü göster