1. 101.
    0
    @114 bak sığır, millet diyor ki sana; ya sen evlendikten sonra, o çok namuslu karıcığın gidip seni aldatırsa ne olacak? ölümlü dünya sonuçta amk veledi. başına bir şey gelir, bir şey olur. ölmen lazım değil. o zaman ne olacak? bunu geçtim sığırcığım. başka bir konu daha var. hatunu tatmin edemedin? yaşadığı cinsellik ona yetmedi, yetmiyor. sığırlık üzerine sığırlık yapıyorsun ve hatunu kendinden soğutuyorsun. o zaman ne olacak? bu hatun gidip seni senden daha iyi birisiyle aldattığında o evlenmeden önce ilişkiye giren insanları iğrenç bulduğun gibi bir iğrençliğin içine düşmeyecek misin?

    tamam burada bahsettiğim şey bir var sayım. ama bana bunu olmama ihtimalini söyleyebilir misin? burası türkiye ve biraz o aptal kutusundaki haberleri izlediğinde bu bahsettiğim şeylerin hiç de uzağında olmadığını anlayabilirsin.

    ayrıca; herkes senin gibi hasta ruhlu değil, karısıyla/sevgilisiyle onun geçmişi yüzünden ondan iğrenecek veya kavga edecek. bir insan sana bunu dolandırmadan ve düzgünce söylüyorsa sana değer veriyor demektir. kaldırırsın veya kaldırmazsın, bu o insanın değerini düşürmez.
    ···
   tümünü göster