1. 1.
    +22 -10
    ulan adam 2mm den ofsaytı görmedi diye laf atıyorsunuz sanki böyle bir şey maçlarda hiç yaşanmıyormuş gibi.. ulan sezonun neredeyse hemen her maçında var bu tip hatalar özellikle şu amk fenevlileri sanki kendi lehlerine hiç hakem hatası olmadı sanki sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi car car konuşuyorlar, üstelik de bu amk evlatlarının -hani nam-ı diğer bukalemuncular(!)- yendiğimiz her takım taraftarından daha fazla sesleri çıkıyor.. yine bu amk evlatları nedense aynı maçtaki q7 nin kırmızısından hiç bahsetmiyorlar bile, hani sonuçta mevzu bahis hakem hataları ya o es geçiliyor ama her nedense..
    bir de işi abartıp şikeye vuran fenevliler var iyi mi,lan siz kim millete şikeci sıfatını yakıştırmak kim.. bunu en son söyleyecek adam sizsiniz lan. galiba başka bir dünya da salak saçma bir hayatınız var bilmiyorum ama gerçek dünyada başkanınız olacak o azize şikeden dolayı yaklaşık 1 senedir içeride yatıyor haberiniz yok herhalde, aloooo !
    lan yıllardır türk futbolunun anasını gibtiniz çevirdiğiniz dolaplarla, kurduğunuz çetelerle-örgütlerle komplike bir şike şebekesi oluşturdunuz lan şike olayında kendinizi bile aştınız amk hala neyin derdindesiniz siz koduğumun çocukları?
    futbolcunuz ayrı karaktersiz, kendiniz ayrı.. allah hepinizi ıslah etsin gerçekten başka bir şey diyemiyorum sizlere.. yazık çok yazık hem de, zavallı düşünemeyen, objektif bile olamayan insan topluluğundan başka bir tak değilsiniz..
    ayrıca markus merk'in de dediği gibi bu ofsaytı maç sırasında %100 görme olasılığı neredeyse imkansızdır ve mağlubiyeti bu ofsayta bağlamak saçmalığın daniskasıdır !
    şimdi gibtirin gidin amk veletleri,iyi bakın buraya şike ile değil s-i-k-e ! s-i-k-e ! şampiyon olacağız anladınız mı ? hemde herkese karşı, hatta o arkanızda duran yandaş medya ve sözde hukukçulara da rağmen bunu yazın kafanızın bir tarafına..
    şerefsiz ırkçı karaktersiz yavşak topçuları bünyesinde barındıran, başkanı şikeden içeride yatan bir takım taraftarından ne beklenir ki zaten, anca salak saçma-çocukça karalama kampanyası çabaları.. zavallısınız lan gerçekten zavallısınız.
    ···
   tümünü göster