1. 1.
    0
    ve gibecek beyler. serkan'ın zütünü yalamak için yapmıyorum bunu. neyse en baştan anlatayım.

    her şey büyük bir patl... tamam lan vurmayın dıbına koyayım.

    bebişinci nesil yazarım evet fakat birinci nesil inci okuruyum. ve evet liseliyim. belki çoğunuz az önceki cümleden sonra okumayı bıraktı. onlar kısaca liseliden sonra okumadım diyerek gibtir olup gidebilirler göğe ermiş egoları ile birlikte. kalan sağlar bizimdir dıbını yidiklerim.

    2,5 senedir inci sözlüğü takip eden nadir liselilerdenim sanırım. dıbına koyayım, beyinsiz "arkadaşlarım" 2 kızın dıbını gibmek için elitist, entel taklitleri yaparak kendini giberken, ben her gece sabahın ilk ışıklarına kadar incide takılıyordum. fakat üye olmaya korkuyordum. ezilirim korkusu ile... belki yanlış bir şey yazarım da inci ruhunu bozarım. bilmeden bir şey söylerim de abilerimden "liseli" damgası yerim diye yazar olmayı reddettim ve zamanını bekledim.

    çok uzatmak istemiyorum zira bu inci ruhuna aykırı ehehe. neyse, her şey sitede ferru paylaşımlarının artması ve o "arkadaşlarım" dediğim liseli ergenlerin siteye talan etmesi ile başladı. bi baktım gibik gibik başlıklar açılmış. 3-5 çapulcu, sözde elitist, annesi huur olmadığı halde huur çocuğu olmayı başarabilmiş beyinsiz liseli ergen, sözlük'de yazar olmuş. oraya buraya salak salak entry'ler girip kendini bi tak sanıyor...

    işte tam o anda dedim ki; "ulan bu zütünü gibtiklerim bile yazar olmuş, ben mi olamıcam?" o günün gecesinde yazar oldum ve bu huur çocuklarını gibmeye de ant içtim.

    şimdi huur çocukları beni iyi dinleyin;

    - burası eve iki kız atıcam diye züt yaladığınız yerlere benzemez, inci adamı zütünden giber

    - burası entel gözüken ama özünde bi gibimden haberi olmayan egoist binlerin mağarası değil, inci adamın ağzını giber.

    - burası starbucks, burger yada onlara benzer gibimsonik sözde elitist mekanlarına benzemez, inci adamın dıbına koyar.

    - burası ekşi hiç değil, inci giber

    özet: çarşambayı sel aldı, bir yar sevdim el aldı aman aman
    ···
   tümünü göster