1. 1.
    0
    bak arkadaşım, ben keresteyim.. evet yanlış duymadın; bildiğin kereste.. beşe on.

    zor bi hayatım oldu. dünyaya gözlerimi bir meşe palamudu olarak açtım. sonra toprağa karıştım, çürüdüm, binbir güçlükle o kara toprağı delerek filizlenmeye durdum. güneşin kavurucu sıcağına tahammül ettim. tırnaklarımla o zifiri topraklardan su çektim kılcal damarlarıma... ve büyüdüm, kocaman bir meşe ağacı oldum. serin bir sonbahar günü hain bir oduncunun balta darbeleriyle kesildim, devrildim, yıkıldım..! vurulduk ey halkım unutma bizi! artık bir ağaç değil tomruktum. akabinde kereste fabrikasına zütürüldüm. testerelerle önce ikiye sonra dörde sonra sekize ve onaltıya bölündüm. planyaya yatırıldım. ve nihayetinde beşe on bir kereste oldum.

    geri kalan hayatımı yaşamayı umduğum fuat emminin yeni yapmakta olduğu sevimli bir dağ evinin çatı katındaki odanın 135 derece meyilli tavanına çatıldım. bu odayı fuat emminin ortanca kızı güzeller güzeli köylü dilberi kezban'a tahsis etmişlerdi. herşey iyi güzel giderken kezban dersleri için araştırma yapma gerekçesiyle babasını bilgisayar aldırmaya ikna etti. kezban internette dolaşırken bu siteye denk geldi ve üye oldu. kezban için ilk başlarda endişelensem de sonra baktım yazarlar bilgisayar karşısına geçmiş şakalaşıyorlar, eğleniyorlar birbirlerine şuku veriyorlar. tam ortam beni de eğlendirmeye başlıyordu ki senin bu saçma sapan entrylerinle karşılaştım.

    bu kadar çileli, ızdıran yüklü hayatımda hiçbirşey senin bu saçmasapan entrylerin kadar bana giran gelmedi. ve sonunda isyan ettim. yeter ulaaaan diyerek tavana tutturulduğum çivilerden kendimi kurtardım. bizim kezban, uff snne be slk yavşamalarıyla serkan'ın nazar-ı dikkatini celbederek mod olmuştu. onun sayesinde ip adresini buldum, adresin elimde. fuat emminin çifte su verilmiş çelikten mamül, yeni bileylenmiş nacağıyla tepemi sivrilttim ve senin zütünü parçalamaya geliyorum. kolla kendini kötü kadının çocuğu!!!
    ···
   tümünü göster