1. 1.
    +33 -7
    akşam güzel bir yemek, sonrasında hafif müzik eşliğinde birkaç bira, başbaşa kalmanın verdiği rahatlıkla tahrik edici diyaloglar ve sonrasında hızlı adımlarla eve ulaşma çabası.

    evin kapısına anahtarı sokarken umutla kilit sesini bekliyor hatun. şu 3 defa tak tak tak diye kilidin dönme sesi. ama yok direk açılıyor kilit. ev arkadaşı olacak kız evde çünkü. kalkıp geliyor. hafif dar penye şortu ve askılı tişörtüyle göğüslerini sallaya sallaya. hoşgeldiniz diye. ufak bi sohbetin arkasından geçiyorsunuz odaya uyuyacaz biz çok yorgunuz deyip.

    sonra yorganın altında nefesler nefeslere karışarak fısır fısır sohbetler. acaba der gibi bakışmalar ve sonrasında dayanamayıp kollarını kızın kollarının arasından sırtına doğru uzatıp sarılıyorsun kıza sıkıca. hafif bira kokuyorsun ama kızda öyle o yüzden pek gibinde değil. alt dudaklarından küçük ve acıtmayan ısırıklar alarak öpmeye başlıyorsun. kızda eliyle kafanın arkasından tutmuş kendine doğru çekiyor.

    aralanmış bacaklarının arasında sol bacağını sokuyorsun. tam dizin kızın dıbına temas ediyor. kasılyıor hatun hafif inleyecek gibi oluyor. o an dudaklarından ayrılıp gözlerine bakarak şşş diyorsun. boynuna doğru inip tişörtün altından içeriye soktuğun ellerini yukarı doğru göğüslere kadar kaldırıyorsun üzerindekini sıyırarak çıkarıp atıyorsun kenara. tüm vücudun kızın bacaklarının arasında. kız hafif kasılmalarla dıbını sertleşmiş yannanına bastırıp çekiyor periyodik aralıklarla. elleriyle senin üzerindeki tişörtü tek hamlede çekip çıkartıyor. ateş gibi yanan vücudu senin vücudunda artık. hafif terlemeyede başlıyorsun. kız ani bir hareketle güreşçi edasıyla seni aşağıya alıp üzerine çıkıyor. dudaklarını öperken elleriyle aşağı doğru ilerliyor. bakalım burda ne varmış der gibi biraz yaramaz biraz utangaç ifadeyle çamaşırının içine elini sokarak yan durur vaziyette kalkmış yannanı eliyle düzeltip çıkartıyor. sıcacık ve yumuşacık o ellerle sarıyor yannanını.

    aşağı doğru göğüs uçlarını öpüp ısırarak iniyor üzerindekileri çıkartıp sağ eliyle tuttuğu yannanı gülümseyen ifadeyle çıkardığı diline vurduruyor şak şak şak. ama onun kontrolu almasına izin vermiyorsun bi hamlede yatırıyorsun yatağa. belinin altına bir yastık koyup sol bacağını omzuna alıyorsun. artık koşulsuz şartsız sana teslim olmuş ama girmeye hazırsın. kızı çok bağırtmamak için ufak hareketlerle içeriye giriyorsun. artık hızlanabilirsin. gittikçe artıyor darbeler. kız kısa kısa ama çok hızlı nefes alıp veriyor inlemesinden korkup ağzını kapatıyorsun ellerinle. nolur nolmaz kız duyar içerden amı mamı ıslanır durduk yere parmaklamasın kendini. yada duysun amk. belki acayip bi ortama düşmüşsündür karıda duyar gelir. neyse karıştırma şimdi bunları deyip ortama geri dönüyorsun. hatun sol eliyle sol memesini tutmuş fazla sallanması rahatsız etmiş gibişin temposuyla. sağ eliylede öbür memesini tutacak ama çarşafı öyle bir avuçlamışki bırakamıyor. dudaklarını ısırıyor bir yandan gözleri kısmış sana bakıyor sahibim sensin der gibi herşeyiyle bırakmış kendini sana. omzuna aldığın bacağının bileği tompoya bağlı olarak zıplıyor omuzunda arasıra yanaklarına deyiyor. kafanı sola çevirip kızın bileklerinden öpüyorsun. kız iyice sona yaklaştı göğüslerini ve çarşafı bırakıp senin kalçandan yakalayıp kendine doğru çekip itiyor tempoyu hızlandırmaya çalışıyor boşalmak üzere çünkü göğüsler hızlı bir şekilde aşağı yukarı sallanıyor. kız bi anda bırakıyor kalçalarını ayaklarını sanki uyuşmuşta açmaya çalışır gibi kasıp kasıp bırakıyor. soğuk soğuk terlemeye başlıyor kafasını bırakıyor kenara gel artık diyor kısık bir sesle. zaten artık tutamayacağın kadar limittesin. çıkartıp göbek deliğine boşalıyorsun kızın sarsılmanın etkisiyle sağa sola attırıyorsun çarşaf batıyor biraz. kızın bacağı omuzundan düşüyor birden yatağa bacaklar açılmış kollar kenara sarkıtılmış sana doğru gülerken sende kendini dolgun göğüslerin arasına bırakıyorsun. üzeriniz yapış yapış ama umurunda değil. kalbinin atışını kulaklarında hissediyorsun. sana içten bi şekilde sarılıp bastırıyor kendine doğru ve yarım saat tek bir kelime etmeden o göğüslerin üzerinde sarılmış bir halde sessizce uzanıyorsunuz.
    ···
   tümünü göster