1. 1.
    +38 -8
    ben cektim beyler..

    o sabah kalktığımda üzerimdeki yorganı bile açmadan telefona giderdi elim. arayım sesini duyayım diye. şimdi bakkala bile gitmeye üşenirken onun elini tutup akşama kadar sokak sokak gezerdik, birlikte battaniyenin altında film izler birbirimizi korkuturduk, romantik film izler gözlerimiz dolardı sarılırdık birbirimize.

    ayrıldık ne zaman sonra duyudm eski bir arkadaşımla birlikteymiş. oturdum gece açtım rakımı. beraber dinlediğimiz şarkılar geldi aklıma onları açtım pc den. kartpostal gibi duran fotoğrafınıda koydum karşıma. dertli dertli içiyorum elim telefona gidiyor arayamıyorum. artık sevgilisi var. fotoğrafında yüzüstü yatmış çimlere ellerini çenesinin altında birleştirmiş bakıyor bi baktım beli kavisli bir şekilde durduğundan dar pantolondan çıkan zütü dikkatimi çekti. belkide ayrılana kadar güzel bir cinsel hayatımız olduğundan fotolar dikkatimi çekmemiş hiç. ya ayrıldıktan sonra neden dikkatimi çekmemişti.

    karanlık odamda elime aldım saydırdım havaya. boşaldıktan sonra gözümden bir damla yaş süzüldü. anladımki ona kızmıştım arkadaşımla birlikte olduğu için kendimce ondan intikam almak için 31 çekmiştim. onun haberi bile yoktu ama ben onu cezalandırıyordum aklımca. insan sevdiği kızı düşünüp 31 çekmezdi. zaten birlikteyse birbirleriyle deli gibi sevişirlerdi. 31 daha sert bişey. sevdiği insanı düşünüp anca mutlu olur insan yada efkarlanır. anca sevmediği yada kızdığı intikam almak istediği insanı sevgilisini düşünerek 31 çeker insna. o andan itibaren anladım ki içimdeki sevgi değil nefretti artık
    ···
   tümünü göster