1. 1.
    +28 -2
    memleketten okuduğu şehre öğrenci evine annesi gelen kızdanbahsediyorum. ama başlık sığmadığı için bazı kesintiler yaptım.

    2 gün önceden başlar temizliğe çarşaflar, yatağın altına atılmış göbekteki spermleri silmek için kullanılmış peçeteler, mutfaktaki şişeler, banyo wc sinin tualetine düğmük atıp atılmış prezervaifler hepsi toplanır atılır. ama o yatağın içine sinmiş gibiş kokusunu nasıl atıcaksın be kadın?

    daha iki gün önce annem geliyor bida bikaç gün veremem diye erkek arkadaşını çağırıp sabahtan akşama kadar etraflıca gibtirmedin mi kendini. bacaklarını elemanın omuzunda şaklatmadın mı? eleman pompadan sonra sevişirken dağılan çarşafın altından çıkan yatağa dal daşşak uzanıp sürtünmedi mi oralara? yatağın yayları hala sallanıyordur belki. duvara çığlıklarınız sinmiştir. üzerinde birbirinize sarılıp terli terli döne döne seviştiğiniz yatağa nasıl olurda memleketten türlü eziyete katlanıp yanına mercimek pirinç zeytin alıp gelen anneni o daşşak ve am kokulu yatağa yatırırsın anlamıyorum amk.

    he ayrıca sen şu an annenle takılırken o seni cayır cayır giben eleman belki şu an başka birini gibiyor hiç düşündün mü? gerçe belkide gibmiyordur. belkide senin onu arayıpğ gel hadi ev müsait demeni bekliyordur umutsuzca. ama yinede 90 model bir şahine 5 erkek binip gezen elemanların içindeki kız bulucaz umudu kadarda olsa biraz umut vardır içinde.
    ···
   tümünü göster