1. 1.
    +49 -8
    arkadaşlarınız ya da mahallenizde bilmem kimin çocukları bilmem hangi süper ünide bilmem hangi dehşet bölümü kazanmış takmayın amk ya. illa üniversite okuman gerekmiyor lan. üniversiteden ne bekliyorsan onlar zaten hayatın içinde de var. bilgi istiyorsan zibilyon tane kitap var aç oku amk. karı mı istiyorsun sadece üniversitede 5 sene hiçbir sene bir kızla muhabbet edemeyen insanlar var amk üniversite kerhane değil.

    git kendi hayatını kendin kur. üniversite okuyanlar üstün değil ki. ben ünide geçirdiğim uzun zamanlar sonunda aslında o kimselerin gibim bir sınavı geçerek kendilerini dünyanın sayılı zekileri arasında gördüklerine şahit oldum. sadece çoktan seçmeli sorulara cevap verebildiği için orada. bunun zeka ya da entelektüel birikimle alakası yok. eğer olsaydı zaten çoğu üni sıralarına oturamazdı.

    üzmeyin amk kendiniz bir yerlere yerleşemediğiniz için lan. hayat hala devam ediyor ve hala kısa amk. hem ünide öğrendiğin bilgileri ne yapacaksın insanları mı kurtaracaksın yoksa insanları bunlarla boğacak mısın
    ···
   tümünü göster