1. 1.
    +1
    Dikkat edilirse,23 Nisan'ın "Ulusal Egemenlik" zırhından arındırılıp, tamamen bir "Çocuk Bayramı"na çevrilmesi için,her türlü girişim "FARK ETTiRiLMEDEN" yapılmıştır!.Şimdi, önce biraz geriye, sonra ileriye bakalım, neler olmuş?

    Daha önce yazdığım bir yazıda,23 Nisan gününü hiçbir tedbir almadan "Uluslararası hale çevirmenin",ileride bu günü anlamından sıyıracağı öngörüsünde bulunmuştum!.Tabii o zaman da herkes,"Sen delinin tekisin!,Sende çocuklara karşı merhamet olsa, böyle saçmalamazdın!,"Sen var ya şerefsiz bir hayvansın!" şeklinde iltifatlarla, beni ONURLANDIRMIŞLARDI!..Bugün geldiğimiz nokta ortada... 23 Nisan için biraz daha öngörüde bulunayım...

    23 Nisan gününün sadece "ÇOCUK BAYRAMI" olarak kutlanacağını düşünüyorum!.Bu günün asli özelliği olan "ULUSAL EGEMENLiK KAVRAMI, YAVAŞ YAVAŞ ORTADAN KALDIRILMAKTADIR!" Çünkü asıl mesele "ATATÜRK'ün manevi şahsiyetiyle birleşmiş adının, Türk Milletinin milli hafızasından SiLiNMESiDiR!"



    O gün "SiYASi PARTiLERE ÇOK DiKKAT EDiNiZ!",çoğu "Milli Egemenlik" demeyi yanlışlıkla!. UNUTACAKTIR!.Partilerin yönetimindeki kişiler "ATATÜRK adını anmayı, yine yanlışlıkla! UNUTACAKLARDIR!.

    23 Nisan gününün asıl anlam ve önemi şudur; Türk Milleti, 70 yıldan bu yana oynanan oyunun sonuçlarını görmeye başlayacaktır!.O gün senelerden bu yana söylediğim,"11 Kasım 1938 gününden bu yana Bmm'de yer alan tüm partiler, Türkiye Cumhuriyeti ile Türk Milletine ve Atatürk'e ihanet etmişlerdir!..Akpkk+Chpkk+Mhpkk+Bdpkk=BUGÜNKÜ DÖRTLÜ iHANET ÇETESi'dir!" cümlelerinin,NE KADAR DOĞRU OLDUĞUNU GÖZLERiNiZLE GÖRECEKSiNiZ !
    ···
   tümünü göster