1. 1.
    +126 -21
    Geçen minübüse bindim. minübüs tıklım tıklım, merdivenlerdeyim. Kendim içerde zütüm dışarda yolculuk yapıyorum. Yanımdan geçen arabalar pandik atsa atar, o vaziyetteyim. Tam binemedim diye yarı ücret ödemeyi bile düşünüyorum.

    Neyse, 100 metre ilerde 2 kişi indi. Fırsattan istifade hemen messi gibi daldım araya. 3 beş kişiden sıyrılıp o sarı demirlere tutundum. tutunduğum yerde 25 yaşlarında esmer, mavi gözlü çok ciksi bi kız vardı. ( yanyanayız kızla ) böyle saniyelik bi bakış attı . Ne yalan söyleyim içim kıyıldı amk. Sonra birden ayağıma dokundu, dedim kazayla yaptı her halde. Sonra bir daha dokundu, dedim şöför vites değiştirdi her halde. Sonra yine sürttü, ahan dedim kesin verecek bana.

    Heycanlandım amk. hemen minübüste kız tavlama taktiğinin 7. maddesinin k planını uygulamak için ayağımı az bişey kenara çektim. Ağır adam olduğum izlenimini yaratıp camdan dışarı seyretmeye başladım.

    işe yaradı lan bu taktik

    giblemedim diye bu sefer daha şiddetli sürtmeye başladı, ve başladım ben de onun bacağına sürtmeye. O sürtü ben sürttüm, o sürtü ben sürttüm. Olay raydan çıktı amk paso sürütüşüp duruyoz. Boşalacam nerdeyse, kemik gibi oldu gibim.

    Sonra eline dokunmak için yavaşca elimi o sarı demirden aşağı doğru kaydırmaya başladım. O da benim tuttuğum demiri tutuyodu. Onun eliyle benim elimin arasında bi giblik mesafe vardı. ( bu arada hala sürtüşüp duruyoz ) ve hopppp dokundum eline amk. vay vay vayyy. Bak zilliye hele sen, anlaşılan o da benim taktiği uyguluyodu . giblemedi beni kız. Elini bi meme mesafesi kadar aşağı indirip saniyelik bi bakış daha attı.

    Ne yalan söyleyim bu beni çok tahrik etti. Elimi zütüne zütürüp avuçlamamak için kendimi zor tuttum. Nabzını yoklamak için bu sefer sert bi şekil de bacağına dokundum. Ses çıkarmadı. Baza gelen kızlardan olduğu belliydi, çok masumdu amk. Ayak üstü boşaltacaktı beni.

    Ulan dedim niye kızla tanışmıyosun, niye ayarlayıp evde devam etmiyosun, niye küsküyü vermiyosun bu kıza dedim ve laf atmak için pardon hasan usta durağını geçtik mi dedim ( sanki yabancısıyım amk. Çakallığa bak )

    Kız cvp verdi: hayır geçmedik, geçmedik de, lütfen poşete yüklenmeseniz, içinde çilek de var, ezilmesin

    ne ne ney dedim. Aşağı doğru eğilip baktım.

    vay senin ejdanın..

    Ulan 10 dakkadır sürttüğümüz şey meğer market poşetiymiş ya amk. Kadın bacağı sanıp tahrik olduğumuz şey meğer kızın elinde tuttuğu poşetmiş ya la. minibüs tıklım tıklım diye çakmamışık olayı.

    Hayatım boyunca hiç bu kadar mal gibi hissetmedim. ( az daha poşete boşalacakmışız amk.) hemen bağırdım şöföre kaptan müsait bi yer de inebilir miyimdiye.

    Durdu araba ve koşarak çöp büdonunun arkasına saklandım.
    Çömeldim oraya ağladım, hemde hıçkıra hıçkıra amk.
    ···
   tümünü göster