1. 1.
    +8 -3
    hiç sorguluyor musunuz bu futbol, basketbol, voleybol, taks, amerikan güreşi falan niye tutuluyor bu kadar? aynı şeyleri sen de yaparsın lan, sana niye para verilmiyor da onlara veriliyor? ne saçma sapan bi ticaret alanı lan bu? bizi uyutuyorlar bildiğin.

    lan elemanlar gibtiritaktan birer insan, özelliği yok, vasfı yok. sadece top oynamayı, adam dövmeyi öğrenmiş, bir sürü insanın sırtından para kazanıyor. vatana millete ne hayrı var lan bunların? ona verilecek para ile çalışan işçinin maaşına zam yapılsın dıbına koyim, çok da iyi olur. imanı gibiliyor yurdum insanının sabahtan akşama kadar çalışmaktan. bari para görsün garipler.

    mesela futbol konusunu ele alalım. fanatik bi insansın, uyduruk bi maça gitmiş olduğunu düşün, bak başına gelen olaylar şöyle: milyonlarca para bayılıp maça gidiyorsun, ondan sonra sinir stres oluyorsun, takımına sövüyorsun hatalı pozisyonlarda, takım da yeniliyor, ondan sonra mal gibi eve gidiyorsun. hem para kaybediyorsun, hem gittiğin her yere o sinirini taşıyorsun. yazık değil mi sana ve çevrendekilere? fanatik olma, sadece futbol maçı izlemiş olmak için izle. yetmiyor mu sana bunlar? vahşi olmak daha mı iyi?

    her şey çıkar için yapılıyor işte. adamlar seni umursar mı? sadece "bizi ne kadar sevdiğiniz umrumuzda değil, bize para verin" mantığı var. saçma sapan bir durum.
    ···
   tümünü göster