1. 76.
    -1
    küçüklüğümden beri neredeyse her gece istemdışı astral olayını yaşıyorum. insanlar astral seyahate çıkmak için belli bir takım telkinler yöntemlerle kafa yorarak transa geçerken, ben ise kendimi bildim bileli bu olayı yaşıyorum fakat bir iki yıl öncesine kadar yaşadığım bu olayların ne olduğunu bilmiyordum ve doğal olarak korkuyordum. sanki vücudumda fazladan bir enerji var bunu hissediyorum ve ruhum hep bedenimi terketmek istiyor.

    bu gece ise lücid rüya denen hadiseyi yaşadım ve ardından astral olayını... rüyamda saçma sapan bir yerdeyim etrafımda çok eskilerden bir kaç arkadaşı görüyorum ve rüya içinde kendimi sorguluyorum 'bu ne saçma şey böyle bu bir rüya' diyorum. ve rüyamdayken rüya gördüğümü farketmemle bilincim açılıyor fakat bedenim ceset gibi yatakta yatıyor.o an, algılarım fiziki bedenimde değil ruhumda..ve ruhumun bedenime girmesini korkuyla bekliyorum 2-3 saniye içinde kendimi fiziki bedenimde buluyorum ve hareket edebiliyorum. o an başım çok kötü zonkladı ve şu an halen zonklama ve çok kötü bir baş ağrısı var.

    1-2 saat sonra tekrar yattığımda ise bu sefer, yine kendi isteğim dışında ruhumun çıkmak için bedenimi zorladığını hissettim, kaskatı kesildim. sağ tarafıma doğru yatmıştım. ve o anda yine şiddetli bir zonklama oldu ve bedenimden ayrı biraz ileriye doğru gittim. fiziki bedenimden yaklaşık 40 cm gibi bir mesafeyle ayrıldım. derken kendimi odanın ortasında yattiğim yataktan 2 metre kadar uzakta buldum. vücudum kapı eşiğine doğru yönelmişti o anda kapı eşiğinde duran beyaz elbiseli küçük bir kız çocuğu gördüm. boyu çok kısaydı. 'halka' filmindeki kıza benziyordu.onu görmemle bağırmam bir oldu. ve tekrar kendimi fiziki bedenimde buldum.
    ···
   tümünü göster