1. 1.
    +16 -4
    telefonu duymayıp açmadığında seri trip mesajları atan, aradığında açmayan, aldığın hediyeyi beğenmeyen, arkadaşlarını sevmeyen dünyayı kendi etrafında dönüyor zanneden kızı terketmeden önce aklı başına gelsin diye şöyle etraflıca tatlı sert gibmek gerek panpalar.

    ayakta kısa bir öpüşmenin ardından arkasında duran yatağa omuzlarından itip düşürerek başlanabilir. isteğe göre yüz üstü yada sırtüstü düşürme tercih edilebilir. yatağa düşen hatunun sadece alt kısmındaki kıyafetleri çıkarıyoruz. bunun sebebini birazdan açıklayacam.

    hatunun fazla ıslanmayıp gibiş başlangıcında acı çekmesi için fazla ön sevişme yapmadan ayak bileklerindne tutup omuzlaırmıza koyuyoruz. belinin altına bir yastık koyuyoruz ki am iyicene ortaya çıksın sonra omuza aldığımız bacakları indirmeden kızın üzerine uzanıyoruz kız ikiye katlanmış vaziyette bacaklarının kontrolü bizde amı kuru durumdayken sertleşmiş damarlı yannanı veriyoruz dıbının ortasına. hafif gidip gelmelerle değil direk zart diye salıyoruz. şaşkın ve acı dolu ifadeyle gözümüzün içine bakarak hafif bir ah çeken kızın ağzına avuç içimizle bastırıp dahada hızlı pompalıyoruz. üzerini çıkarmadığımız için göğüsleri göremiyoruz ama sarsıntısı farkedilir bir biçimde aşağı yukarı sallanıyor. kaşlarımızı çatıp gözlerinin içine gözlerimizi kırpmadan sinirli sinirli bakıyoruz gidip gelirken. yatağın duvara yakın tarafına yatırıyoruz kızı ki gib darbeleriyle sallanan kafası duvara çarpsın. en sonunda fazla uzatmadan kızın tişörtünün üzerine boşalıyoruz. ve bunun neden olduğu tartışma sonucu ayrılıp kızı gibtirediyoruz evden. kız üzeri döl kokan ıslak bir tişörtle hayata isyan eden bakışlarla kızgın ve ağlamaklı bir ifadeyle evinin yolunu tutuyor. hahahahhahaha
    ···
   tümünü göster