1. 1.
    +46 -28
    arkadaşlar merhaba,

    bildiğiniz üzere 2,5 seneyi aşkındır inci sözlük güçlüklerle de olsa yayınına devam etmektedir. bu 2,5 sene içerisinde zaman zaman insanların görmediği hatta hayal dahi edemeyeceği taşkınlıkları gerçekleştirmiş olsak da her zaman nerede duracağımızı bilmişizdir. kırmızı çizgilerin etrafında dolaşmış ama bu kırmızı çizgilere sıkı sıkıya bağlı olan insanların da mağdur olmasından kaçınmışızdır.
    ama ülkemizin geldiği durum ortada. artık insanlar mağdur edebiyatıyla elde ettikleri kamuoyunu ezici güç olarak kullanmaya yeltenmiş durumdalar.
    inci sözlük olarak insanların gözünde işe yaramaz, vandal veya kötü çocuk imajına sahip olsak da, bu zamana kadar hiçbir kapital sahibi sitenin başaramadığı hatta dindar yeleğini üzerine giyip bu destek ile yol alanların değerlerine dahi kendilerinden daha fazla sahip çıktığımız olmuştur. öyle ki, yaptığımız işleri bir info butonu ile yayınlamayacak kadar nefs dürtüsünden uzağız.

    inci sözlük'ü yakından tanıyanlar bilir ki, sözlük olarak kesinlikle din'e hakarete izin vermemekteyiz. fakat bazı tezcanlı genç yazarlarımız düşünmeden entryler girebiliyor, bu entryler de günde 50binin üzerinde içerik yüklenen site yöneticilerinin gözünden kaçabiliyor.
    işte bu noktada şikayet sistemi ile bize ulaşan içerikler 3 gün içerisinde kaldırılmaktadır. fakat art niyetli olduğunu düşündüğümüz insanlar kamuoyunda baskı oluşturma güdüleriyle hareket etmekte ve hukuksal bir faşizm ortaya koymaktadırlar.

    şuanda üzerimize dine hakaret etmekten dava açılmış bulunmaktadır. bu dava haziran ayının sonunda bakırköy'de görülecektir. sizden isteğimiz bu baskılara boyun eğmeyeceğimizi gösterecek şekilde konuya sahip çıkmanız. çünkü arkamıza baktığımızda en azından bizi anlayan insanların olduğunu görmek içimizi ferahlatıyor. manevi bir güç hissiyatını bizlere yaşattırıyor.

    edit: http://imgim.com/spoiler.jpg
    ···
   tümünü göster