1. 251.
    0
    lan yazar alimlari acma ile alakasi yoktur ne demek? olay tamamen bununla alakali amina kodumun andavali. twitter'a baktiginda sonsuza kadar acikmis ahah. lan sen twitter misin? sozluksun amina koim. twitter'da yalnizca istedigin insanlarla iletisim dahilinde oluyosun. sen seciyosun yani.
    madem isi zor yoldan halletmeye calisiyosun o zaman sozlugun formatini ona gore ayarlicaksin. en basitinden birilerinin entrylerinden, actigi basliklardan haz etmeyen yazar adam icin bunlari gormemeyi bireysel olarak kontrol edebilme mekanizmasini kuracaksin.
    ama yani kontrolu kendi elinde tutmak vardiyken bu kadar uzatmaya neden gerek olsundu anlamadim ben? yeni uye olan adama dersin 10 tane entry gir. bunlari duzenli olarak kontrol eden 3 tane moderator olur. bu 3 adami ozellikle senden biraz daha fazla kafasi calisan adamlardan secmeyi becerebilirsen 10 entry'de zaten kimin ne mal oldugu ortaya cikar, eleye eleye kaliteyi elinden geldigince stabil tutarsin. yani onunde zaten fazlasiyla ornek vardiyken niye bu tarz bi uygulamaya gitmemissin en basindan, nasil bi cikarin var bu isten gercekten cok merak ediyorum amina koim.
    ne sozlugun ne senin gecmisini bilmem ama son zamanlarda sahit oldugum seylerden mutevellit baya kaypak bi adam oldugun gibi bi izlenim olustu bende. daha bizzat en kendi icinden olan bi adamin yaninda olmayan sen hangi birlik beraberlikten bahsediyosun amina koim? sen getirdin sozlugun mahkemelik olmasina neden olan adamlarin hepsini buraya. gelin demedin belki ama itin kopugun elini kolunu sallayarak gelmesine de sen izin verdin.
    simdi hiiic aglama bosuna. boyle giderse alirlar elinden sozlugunu kapatip kivirip hepimizin gotune sokarlar gib gibi kaliriz ortada ki kalicaz da.
    ···
   tümünü göster