1. 26.
    +4 -1
    panpa bende 3 yıl önce çok sevdigim o kıza, aşık olmuştum. 5-6 ay çıktık. onunda beni sevdigini düşünüyordum. öylede davranıyodu. ama hepde bi kenarda bekletiyor gibiydi.. ne beni bırakıyor( ki bende ondan kopamıyordum) ne de benim oluyordu. delicesine bağlıydım.. günlerim zehir gibi geçiyordu.

    ölmekte olan bir hastaydım ben.. bu uyuşturucuyu bırakamıyor, zarar verdiği halde damarıma çekmeye devam ediyordum.. günler günleri kovaladı böyle...

    en son işler iyice taka sarmaya başlayınca gerçekleri öğrendim. meğer kızın 3-4 yıllık bi sevgilisi varmış. ondan ayrılık döneminde beni sadece kullanmış... ar yok, vicdan yokmuş. kral çıplakmış..
    onu o gün asıl erkek arkadaşıyla gördüm.. kavgalar çıkıyordu..

    ama sonra düşündüm ulen elemanında haberi yokki bunun böyle kevaşe olduğundan. ne diye bu değersiz am ugruna daha fazla kendimi yıpratayım ki ?

    kazansam ne kaybetsem ne gururumun savaşını ? olan olmuş biten bitmiş.. iliklerim kurumuş acıdan dıbına koyyum. arkadaşlarım azalmış. ucube gibiydim.

    bazen o günleri hatırlıyorum resmen köpeğiymişim,.

    aşşağılık,5 para etmezmişim.. Hiç mi gururum yoktu bee. neden diyorum kendime neden..

    herneyse Tecrubeler acı derslerden oluşur. bida gibsen o şekilde olmayacağım, davranmayacağım bi adam oldum o günlerden sonra. Hiç fazla değer vermedim.. çok fazla üzülmedim.
    hayatımda unutamadıgım zamanlardır.. çok kötü günlerdi ey gidiii..
    ···
   tümünü göster