1. 1.
    +1
    @6nın dediği doğru panpa bak onun yazdıklarını ciddiye almalısın. ki bendende sana tavsiye kesinlikle asitli hiç bir şey içmemen soda bile dahildir bu dediğime. çünkü kas çalışırken çalışılan bölge asitlerle dolar ve o bölgeyi hissetmemeye hatta kullanamamaya başlarsın ağırlaşır bir anda bunun önüne geçmek için idealdir asiti hayattan çıkarmak.

    bu söylediğin ürünün içeriği sitede bulunmamakta fakat ben şuan multipower all in one xplode kullaniyorum. hem içindeki proteini hemde karbonhidratı kaliteli bir ürün.tam profesyoneller için değil tabi zaten benimde çok olmadı başlayalı daha 4. ayımdayım. boy 1.76 kilo şuan 68 benim. ne zayıf ne ayı görünümü en ideal kilomdayım ama bu işte cidden kilo artışı gerekli oluyor.

    Kilo alıcaksın diye öküz gibi yemiyeceksin çünkü yağsız bir kilo artışı ile kaslanma oluşumunu arttırmak amacıyla kilo alınmalı.

    Bu arada böyle bir ürünü alıcaksan spor salonuna başlamanı tavsiye ederim o zamanı yaratmalısın bu attığın videolarla bi gib yapamazsın yani o gögüs antremanlarındaki şınavlar bench presste basıcağın 60 kilonun yerini gibsen tutamaz. karın hareketleri iyi ama cidden bütün bölgeleri çalıştıran hareketler var.

    Gögüs yapmak istiyorsan dips ve bench press gerisi hikaye.. 2 akşam balık ama ton balığı değil bildiğin ızgara buğlama falan, 2 akşam et mutlaka, iki akşamda tavuk yemelisin bu arada tavuk diyosak kfc falan değil amk ızgara yada fırın falan. zaten @6 hepsini yazmış amk bana yazıcak bir şey bırakmamış huur cocugu.

    Almak istediğin ürüne gelince panpa ultimatede iyi bir marka sayılır bu piyasada ama daha iyisi ve daha çok işe yarayanıda var ki steroid yorumu gelmiş türkiyede steroidi öyle bulamazsın kolay kolay ki eğer kullanmayı düşünen varsa travesti olsun daha iyi yaşar. Bu tarzda ürünlerin kullanımları antremandan önce ve sonra oluyor genelde. Ben öğlen gidiyorum salona salona gitmeden 30 dk önce vuruyorum bi poz. ama salondan sonra kullanmıyorum gece yatmadan önce kullanıyorum ikinci pozu.
    ···
   tümünü göster