1. 1.
    +1
    @10 panpa yorumu yanlış anlamassın demek istediği karbonhidrat ve proteinin yoğun alımı karaciğere zarar veriyor yani ilk 6 ay salona gidip kaslanmak ve daha sonra o kasın ihtiyacını karşılamak için toz almak.

    bu arada ben 4. ayım dedim fakat benim öncedende bir birikimim vardı. yazın başlamıştım ben o zamanlar kilom 90 falandı ve yüzmeye başlamıştım 1 ay kadar 4 kilo vermiştim ardından fitnessa başladım yani cardio ağırlıklı yağı yakmak ve kalbi akciğeri yerine getirmekti amacım 2 ayda 79 kilo düştüm. daha sonra sporu bırakmak zorunda kalmıştım ama yine kilo kaybım oluyordu ve 76 kiloya düşmüştüm işte vücut geliştirmeye başladım hala kilo kaybediyorum ek besin takviyesi yapmama rağmen 68e kadar düştüm şuan almaya başlıyorum işte çünkü takviyeyi yapıp yemek falan yemiyordum doğru düzgün bu çok yanlıştı ama iş ve üni baya engelliyo adamı.

    panpa son tavsiyem şu sana senin amacın sanırım kilo almak ama fit bir şekilde almak kalıcılığı sağlamak bunun içinde evde çalışman mantıklı ama maddi sıkıntı çekmek istemiyorsan bir süre bu toz işini gibtir et bu antremanları uygula ve salona başlarken alıp daha ağır çalışırsın bu sırada uykunu çok düzenli tut ve hayatından 31i çıkar
    ···
   tümünü göster