1. 1.
    +117 -2
    evet beyler yüzde yüz gerçektir,

    sabah işten çıktım ve benim hatunla kahvaltı yapmak için çapaya gittim. zaten hatunla aramız bir aydır tak gibi, benimde işler baya yoğun hiç buluşup görüşemiyoruz üstüne de bir sürü problem. anca sabahları kahvaltı yapıyoruz ondada bir dünya kavga gürültü...

    bügünde aynıydı , 2 lokma atıştıramadan başladık kavgaya, benim kafa yorgunlukla beraber error verdi ve arkama bakmadan hatunu orda bırakıp eve gitmek için atladım bi otobüse. neyse çapadan yenibosnaya doğru gidiyorum , otobüs zeytinburnu durağına girdi, o sırada da köprüden aşagı doğru inen engelli bi kız otobüse yetişmek için çırpınıyo, garibim sol ayağını sürte sürte koşmak için gayret ederken huur cocugu şöför kızı gördüğü halde kapıyı kapatıp gaza yüklendi. ' ağır ol kaptan gelen var' diye bağırdım , milettin keyfini mi bekleyecez diyip giblemedi.

    o an moreliminde bozuk olmasıyla birlikte ' durdur lan şu otobüsü ' diye çığlık attım, sesimde kılçırlı çıktı niyeyse amk, şörör durup orta kapıyı açtı, sonra engelli kız geldi, otobüse binerken kolundan tutup yardımcı oldum, teşekkür etti. sora arka tarafta koltuğa oturup ağladım sessizce amk.

    özet: bu aralar çok duygusala bağladım amk
    ···
   tümünü göster