1. 326.
    +2
    dün gece alkolün de etkisiyle merakımı gidermek için izlemiş olduğum sırp filmi zaar.her insanın kaldıramayacağı bir film, saygı duyarım. abartıldığı kadar da deil hani. film iyi güzel gitti de spoilerınızın dıbına korum o filmin sonunda zaten çıkış yoktu yani. ordan sonra yaşanmaz, tabi ölmek şart olur aq.gerçi bi ara düşündüm ulen alıp aileni git bu ülkeden farklı diller farklı insanların olduğu bi sahil kenarına yerleşin, sarılın birbirinize inadına ölmeyin deyu düşündüm emme lakin ki hayat öyle değildir.

    filmde uyuz olduğum da bu ölme merasimiydi. anasını satayım kim gibler lan tek kurşun atıcaksın 3 kişi intihar ediceksin.o kurşun geçer mi lan hiç o fücutlardan.sen o kadar iddialı film yapıcaksın, alayımıza sert yapıcaksın, insanın aklına gelse kendinden utanacağı, şüphe duyacağı fikirleri çatır çatır film yapıcaksın.eee, delikanlı gibi çatır çatır kafalara sıkacağına yok aq bi romantizim, bi sinerji, bi teletabi havası yaratalım, birbirimize sarılalım sıkı sıkı falan.bu ne lan 1!11!!1!!1111 bakın aq öldüren sise adam genç yaşlı çoluk çocuk demeden çatır çatır saydırdı aga. final dediğin öyle olur yani...

    yok sanat filmiymiş cesur bi filmmiş falan filan gibtirin gidin lan.tek kurşunla ailecek sarılarak romantik ölüşleri yetmezmiş gibi adamlar tekrar gelip ölülerini gibiyorlar.yok yaaaaaaaaaaaa aq.ben orda anladım bu filmin bi anlatmak istediği gibim falan olmadığını. iğrençlik olsun diye ne kadar saçmalarız da böle alkollü mallar duyup duyup gelir izlerler diye sıçıp sıvamışlar ölüsünü gibtiklerim.

    burda yarak yarak ağlayanlarından aq.tamam her insan kaldıramaz dedik ama incici binlerin de ağlaması hiç oluyoooooğğr muuuuğğ yğaaağnniii.

    son sözüm; merak etmiştim izledim aq.olurda bir gün biri yanımda izlemek ister, aç panpa izleyelim falan der, öyle bi ortam falan oluşur ya da oluşmuş bi ortam vardır içinde ben de varımdır falan, gibsen bi daha izlemem. gibtirin gidin şimdi
    ···
   tümünü göster