1. 1.
    +19 -2
    Normalde böyle bir şeyi sözlükte anlatmam ama yukarıda söz verdik konuyla alakası olduğu için kısa bir özet geçeyim kızın adı burcu geçen haftaki tanışmamızı anlatıyorum.(kız lise son benden 1 yaş küçük)

    Geçen hafta sonu cumartesi saat 4 gibi eve geldim facete biraz gezineyim dedim canım sıkıldı sohbette de bu kızı gördüm. Tanımıyorum önceden eklemişim galiba biraz fotoğraflarına baktım profilini falan inceledim. Kız biraz havalı, ortam kızlarından. Gideri de var güzel bi kız.
    Can sıkıntısından hali hazırda sevgilim de yokken şuna bi yazıyım dedim. Mesaj attım 2-3 dakika bekledim cevap gelmedi ben de kapatıp tekrar dışarı çıktım. Neyse lafı uzatmayayım gece 2 gibi tekrar facete gördüm ben bunu sen misin bana cevap vermeyen tekrar mesaj attım. Yardıma ihtiyacım olduğunu falan söyledim. Kız efendim dedi. Evde kimse yok (bu arada ailemle yaşıyorum) karnım çok aç gibi şeyler söyledim yemek yapmam konusunda yardım edebilir misin diye sordum kız evde makarna, yumurta pirinç var mı diye sırayla sordu. Pirinç var dedim. Kısa bi konuşmadan sonra pilav yapmayı anlatmaya başladı bende mutfağa gidip kızın dediklerini yapmaya başladım. Bi yandan da kıza yazıyorum o anlatıyo ben yapıyorum. Dediklerini yaparken yaşadığım sakarlıkları anlatıyorum. Neyin ne olduğunu bilsem de her taku soruyorum arada bi kaç espri yapıyorum bi süre sonra yazdığı her şeyin sonuna gülücük koymaya başladı. Sonunda pilav hazır oldu kız ellerine sağlık dedi bana ben de teşekkür ettim. Bi tadına baktım zaten çok aç değildim kızla konuşmaya devam ettim. Çok kafa kızmış konuşmadan baya keyif almaya başladım konuşma sırasında fotolarımı durumlarımı beğeniyordu ara ara. bana bizim okulda okuyan birkaç arkadaşını falan sordu sohbet gitgide koyulaşmaya başladı. Saat 3 buçuk civarı kız ben çıkıyorum tanıştığımıza çok memnun oldum dedi çıkmadan numarasını aldım. Oda benim numaramı kaydetsin diye bir mesaj attım. Cevap verir diye bekliyordum cevap gelmedi. belki de sms’i yoktur dedim kendi kendime. Bende kapattım bilgisayarı televizyona baktım pek bir şey bulamadım o saatten sonra uyku da tutmazdı kabil diye bi kitap almıştım açtım okumaya başladım. Yarım saat falan geçti kitap hafiften uykumu getirmeye başladı. Kitabı kapatıp uyumaya hazırlanıyordum ki mesaj geldi telefona burcu uyudun mu diye soruyor. Hayır dedim onu da uyku tutmamış tekrar konuşmaya başladık sabah ezanına kadar konuştuk. Sanki 40 yıllık arkadaşım gibi hissediyordum kız neredeyse tüm mesajların sonunda Gülücük koyuyordu çoğu şey hakkında konuştuk. sabaha doğru dersaneye gitmeden biraz uyuması gerektiğini söyledi. Pazar gün dersane çıkışını öğrenip çıkışına gittim. kolayca tanıdım facebooktaki fotolarımdan oda beni tanıdı. Uzaktan bana baktı önce şaşırdı sonra gülümseyerek yanıma geldi yanında bi kız arkadaşı daha vardı. Merhaba dedi elini uzattı selamlaştık ne yapıyorsun burada dedi hemen zütü kalkmasın diye onun için gittiğimi söylemedim. bi palavra uydurup geçiştirdim. Bi yerlere zütürebilirdim ama çok erken olduğunu düşündüm.
    O gün kızı evine bıraktım. Akşam o mesaj atana kadar ben de mesaj atmadım. Mesaj gelince Yine saatlerce konuştuk. onu takip eden 3 gün hep konuştuk onunla konuşmak bana iyi geliyordu eğlenceliydi. Kızın da keyif aldığı belliydi. Ama hiçbir zaman ne facebookta ne telefonda ilk mesajı ben atmayıp onun atmasını bekliyordum. Yinede birbirimize yakın davranıyorduk. Çarşamba saat 5 gibi buluştuk canı biraz sıkkındı bi arkadaşıyla tartışmış kza açılıp açılmama konusunda bir tereddüt yaşadım. Ama sonunda ondan hoşlandığımı söyledim beklediğim gibi oda benden hoşlanıyordu ve çıkmaya başladık.

    Oha destan yazmışım amk.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster