1. 26.
    0
    @27 amk nerenizle izliyorsunuz programı. erkeklere kaşar peynirleri verip yoğurtla değiştirdiler. dört yoğurt kızlarındı. madem yoğurt onundu da nihatla tartışırlarken neden bu yoğurt zaten benimdi demedi. nihat üstüne basarak o yoğurtlar kızların biz kaşarları yedik onları kızlara verdik demedi mi?madem yoğurt senindi diğer yiyeceklerinden kıstın (senin dediğine göre) neden nihatla kızlar bunu bilmiyor? çünkü yalan. asıl binliği o ve yanındaki ılıklar yapıyor. nihatı kötü gösterip onu yazdıracaklardı merveye.alp, mustafa, anıl tam bir yavşak takımı. hele o alp. hiç karışmayıp ortadayım görüntüsü veriyor. kameralara demeç verirken "yoğurt kızların değildi anılındı".ulan kemiş neden söylemiyorsun tartıştıkları anda. anıl da kabul etti zaten nihat ı hırsız yerine koyduğunu. neyin muhabbetini yapıyorsunuz hala. olay bittikten sonra kameralara demeç verirken bir de utanmadan benimdi o yoğurt dedi ya.ulan sığır gözün kaldıysa herkesin önünde iste.alp ve yalakalarının en büyük özelliği direk demeçlerde insanları yalancı durumuna düşürmeleri ve direk tribüne oynamaları. nihatı yanına mı çekti?iyi ki çekti amk.o yüzden anıl yazdı adam di mi?nihat merve yazsa ne fark eder, mervenin yazdığının aynısını yazsa ne fark eder. neyin kafasındasınız siz ya.
    bu yavşak takımı merveden korkuyorlar. çünkü doğuş gibi seveni çok olan bir insanı gönderebildi.o yüzden mervey i yoğurt olayıyla nihat ismini yazdırmaya oynadılar. çünkü nihat çok güçlü ve artık adalar birleşiyor.bir taşla kuş katliamı hesabı.ama yemedi köylü.
    tekrar söylüyorum. gönüllülerle birleşince bu ılık takımının hal hareketleri çok iş yapar.ne kadar onu ve yarışmalarını izlemeyi sevsem de merve gider.
    ···
   tümünü göster