1. 1.
    +3
    insanlığın benim için bittiği anı anlatıyorum.
    ilk bakışta göze çok basit bir olay gibi gözükebilir ama bu olay beni çok pis etkiledi beyler.

    geçen hafta cuma günü izmirden muglaya 2-3 günlüğüne tatile gidiyordum otobüs servis saati 12:20.. servisin kalkmasına yarım saat kala atabildim kendimi ziraat bankası atm sine para çekmek için.. 2 atm de de ebesinin amı kadar kuyruk. anasını gibtimin yerinde başka biri olsa direk söyler yer verin diye ben başıma geleceği biliyorum dıbını gibiyim ses etmedim bekledim. kuyrugun alayı yaşlı bir giren atm ye 5 dakka çıkmıyor baktım olcak gibi degil. dedim böyle böyle bi durum var yola parasız gidilmez zaten işim sizinkinden baya kısa sürer şurdan bi 10 lira çekeyim aq tuvalete muvalete gideriz falan. bu huur çocukları kuyruktakiler bir anda bana karşı birlik oldular yok efendim sen kimsin sana sıra verelim biz daha yaşlıyız zart zurt. dedim sizin insanlıgınızı gibeyim yazıklar olsun hepinize.

    taşak geçebilirsiniz belki beyler ama bu olaydan sonra gözlerim doldu ben 23 yaşında adamım
    sebebi de bunca senedir büyüklerime karşı en ufak saygısızlıkta bulunmadım aklınıza gelebilecek elimden gelen her fedakarlıgı yaptım. en basitinden toplu taşıma araçlarında böbrek rahatsızlıgıma rağmen hep yer verdim benden büyüklere.

    hayatta en kötü şey en azından beni en çok üzen şey hayal kırıklıgıdır beyler.. bunun büyüğü küçüğü olmaz bu küçük olay benim insanlara bakış açımı değiştirdi-en azından ben öyle sanıyorum-

    özet: insanlık bitmiş beyler. karşınızdakini düşünmeme devri bu devir kimse gençlere saygısız diyemez biz büyüklerin zütünü çok kaldırmışız.

    saygılarımla am züt meme
    ···
   tümünü göster