1. 51.
    0
    @54 davacı benim amk

    bu muallaknin eniği milleti dersinden bırakarak kendine araba alıyordu amk. bütün hocalar her yaz sonunda arabayı yeniliyordu ne hikmetse. ki bu huur çocukları para kaznamasın diye bir kere olsun yaz okuluna kalmadım. bu cümleyin unutmayın amk.

    neyse yine bi fb-gs derbisi vardı tabi bulunduğumuz ilçede lig tv yoktu amk. düşünün amk nasıl bir yerde okuduğumu. orda da fenerbahçeli bi hoca vardı. neyse gittim hocam maçı nerde izleyeceksiniz dedim. bu ordan atladı amk sen nasıl yüzsüz bir insansın falan diye başladı saydırmaya. ben de karşısına geçtim sigara yaktım yavşak bir gülümsemeyle gözümde nasıl küçüldüğünü izledim. sustu gitti yerine oturdu zaten bir süre sonra.

    bir kaç hafta sonra moralim acayip bozuktu. arkadaşlarla oturduk batak oynarken içelim dedik. ben de parayı yeni çekmişim gittim 1 70 lik votka 1 de 35 lik aldım. neyse içiyoruz falan benim dünya gibimde değil. 1 35liği tek başıma içiyorum amk sek kafama dikiyorum. en son dibinde kalmıştı fondip yapayım dedim 1 2 bardak çıkardı ondan da. neyse kafaya bir diktim şişeyi yerine koyduğumda başımın dönmeye başladığını hissettim sonra gözüm karardı. gözümü açtığımda hastanede yatıyordum amk.
    ···
   tümünü göster