1. 1.
    -356
    fakirler görün bakalım nası oluyomuş

    http://imgim.com/img0692x.jpg

    http://imgim.com/img0693fv.jpg

    http://imgim.com/img0691zl.jpg

    buna da laf söyleyin bakalım pekekent evlatları. fakir ılık tüysüz zütlerinizden gibiyim sizi..

    edit:

    merhaba siz fakir minik veletçikler,

    bilkent üniversitesi iktisat bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. ortalamam 3.49 ayrıca belirtme gereği duyuyorm ki her alanda ne kadar başarılı olduğum görülsün. paralı okuyorum ama burslu gerizekalı, fakir binlere her alanda olduğu gibi bu alanda da kayıyorum.

    şimdi bu oyun odası capslerini niye verdim?
    burdaki liseli güruhun tarzında hareket ediyorum. bu salaklara ev göstersem araba göstersem anlar mı? anlamaz. bu ezik malların anlayacağı dilden konuşuyor mal varlığımın küçük bir bölümünü paylaşıyorum. görüyorum ki konunun 200 entrylere birden fırlaması ne kadar başarılı bir seçim yaptığımı gösteriyor.

    gelelim bana;
    1.88 boyunda 84 kiloda gayet atletik bir vücuda sahibim. sarışınım üstüne yeşil gözlüyüm. sahip olamayacağınız fiziksel özelliklere bir bir sahibim. aç karna 150 kilo çeken siz osbirci danaların gıpta duyduğu adamım evet! lan şu adama kız olsam verirdim dediğiniz adamlar bizleriz işte..

    babam zengin evet sizin babalarınız gibi hammallık yapmamış adam kafayı çalıştırmış zengin olmuş. beyin bedave ama sizde genetik olduğundan babadaki salaklık oğula aynen geçmiş. yapacak bişey yok veletler iğrenç hayatınızda seviye ve sınıf atlama çabalarına devam. babanıza sövebilirsiniz hakkınız o da kendi babasına sövsün. ama işin doğrusu bu zinciri kıracak zekayı siz fakir binlerde göremiyorum.

    eh gibtiğim muallaknin huurnun hesabını burda 24 saat osbir çeken siz minik veletlere verecek değilim..

    kısacası hayat bana güzel. siz ise ezikliğinizin ve baştan hayata 2-0 geride başlamışlığın acısı ile burda dahil her gördüğünüz zengine tak atma gayreti içinde olacaksınız. zavallı hayatınız boyunca yapabileceğiniz tek şey bu olacak.

    seviyesiz iğrenç fakir hayatınızda size daha fazla ızdıraplar diler gözlerinizden öperim.. şu sözlükte bile siz fakirleri ünüm için kullandığımı sonra da fırlatıp attığımı bilmenizi isterim.
    ···
   tümünü göster