1. 1.
    +8
    @1 panpa okumak kısmını geç. o tür kişiliksizlerle her ortamda karşılaşıyorsun ve emin ol kendini geliştirirsen bir diplomayla bir tak olmuyor.

    evet sen elin işinde çalışıyorsun ama o tür karıların da sana pislik yapmaya hakkı yok. kimsenin yok. ben de saçmasapan bir işte çalışıyorum ve insanlarla istemdiğim halde muhattap oluyorum. inan bana en rahat ama en sinirli personel benim. ve çalıştığım yerde herkes müdür dahil benim tepki verebileceğimi biliyor. bildikleri için de bir mevzu olursa uzaklaşmamı istiyorlar vs. bir defasında biriyle kavga ettiğimde şikayet edildim ve bana söylenen şu oldu: 'karşı taraf fiziksel müdahalede bulunmuyorsa cevap vermeyeceksin' 'küfretse bile mi?' dedim. evet dediler. o kadar kişiliksiz olamam kusura bakmayın dedim.

    karşı tarafın kendini bir tak olmadığını anlaması için benim işsiz kalmam gerekiyorsa işsiz kalırım. hayatım daha kötüye gider mi? evet. ama en azından karşı tarafa bir tak olmadığını hissettiririm.

    elin işinde çalışıyor olabiliriz ama kişiliksizlere katlanabilecek biri değilim.
    ses çıkarmazsan sestellerini sökerler panpa. sen gidip halıyı silkelemişsin bir de. ben halısını camdan atar gidip almasını söylerdim. hadi bunu yapamam de ama orda mutlaka lafını sokardım yani.

    madem sizin işinizi yapan kişilerden rahatsız olacak bir kaşar kendisi bir zahmet tırnaklarının kırılmasını düşünmesin de sizin işinizi yapmaya kalksın, kendi işini kendi halletsin.

    sıkma canını.
    ···
   tümünü göster