1. 376.
    +1
    @293 görüldüğü üzere, laftan da anlamıyosun, senin gibi on tane diyorum, elimi sallıyorum diyorum, olum sen değil senin sahibin gelse onla da eğlenirim diyorum, hala da zengin koca diyosun, gibiyorum diyosun, olum senin gibtiğin kızlardan benim çevremde de var, onlar sana deli oluyo gözükebilir, sana değil ama bak valla parana sadece. ciddi soruyorum mal mısın ya da sormuyorum malsın, mantık sıfır bi kere, hadi onu geçtim, okuduğunu anlamayı bile beceremiyosun, bilkente girerken öss barajını geçmeye gerek yok muydu lan, ilginç.
    bak mal, çalışma hayatında birileri birileri üzerinden geçinir zaten, senin mantığına göre bill gates de asalak oluyo o zaman, ürünlerini insanlara satıp para kazanıyo, o da diğer insanların üzerinden sağlıyo geçimini yani, bill gates de kim diyebilirsin, googledan ara bul. bunlar genel kültürdür bak öğren, bilgisayar oyunlarında yazmaz.
    yazık lan çok zavallısın dıbınakoyim, 3.50 ortalamalı bi boğaziçi öğrencisi olarak benim de fakir kalıcağımı farzediyosun ya, haha, çok güldüm bak burda, zengin koca ne lan, en fazla 5 seneye seni satın alırım ben, toptan hem de, sülalenle birlikte.
    ···
   tümünü göster