1. 76.
    +1
    @51 öncelikle şunu bil nerde çokluk orda takluk abisi.bu ülkenin takımına en bağlı,en cefakar,en koyu taraftarı her zaman beşiktaş taraftarı olmuştur ki sizin ezikliğiniz de bunu kabul eden kendi taraftarlarınızdan gelir. taraftarımza atılan taklara cevap vermek bile zaman kaybıdır.bu ülkede herkesin bildiği bir gerçek varsa o da tribünlerin efendisi beşiktaş tribünüdür.biz dede ismal tayfasından kendi tribününde sopa yiyen fener tayfası da değiliz, adnan polat ın açığa gibtir ettiği ultravesti de.

    tabata yı takımda tutmak gerizekalılıksa bursa kalecisiyle eşit sayıda gol atan çamaşır makinesi guiza yı takımında tutmak duble gerizekalılıktır o paraya. konuşurken önce bi aynaya bakıcaksın abisi.

    alınan şampiyonluklar anamızın ak sütü gibi helaldir. ağlayıp sızlayarak alınmış tek kupamız yoktur. fenerbahçe işgal kuvvetleriyle kadınköy de maç yaparken beşiktaş ve hatta fransız tohumu denilen galatasaray topyekün cepheye koşmuş şehitler vermiştir. şerefsizlik sizin tohumunuzda var.

    beşiktaş klübü milli takımı temsil eden tek klüptür bu ülkede armamızdaki ay yıldız da bunun armağanıdır. maydanoz sapı değil ay yıldız taşıyoruz armamızda. kuruluş renklerimiz olan kırmızı-beyaz ı kaybedilen balkan topraklarının yasıyla siyah-beyaz a çevirdiğimizde siz yine ingiliz e fransız a domalıyodunuz kadınköy de.

    sizden aldığımız topçulara gelince, hiçbiriyle camia bazında husumet yaşanmamıştır. sizden 21353564567 tane oyuncu alsak bile sizin ananıza avradınıza kameralar önünde söven adamı bizden alıp bağrınıza bastığınız gerçeğini değiştirmez. haysiyetsizsiniz.

    özet: n.k.f.v.a.s.
    ···
   tümünü göster