1. 1.
    +76 -5
    beyler çok ciddi bi ferre film arşivine sahibim.o kadar çeşitli insan varki arşivimde mutlaka etrafımdaki bir insanı buluyorum. buda insanlarla olan ilişkilerimi bozuyor konuşurken dikkatimi toplayamıyorum.

    mesela üst komşumuz nazan teyzeye benzeyen bi mature var nazan teyzeyi her gördüğümde dudakları sağa sola açılmış am dudakları geliyor aklıma. acaba nazan teyzeninde kenarları kararmış istiridye mantarı gibi bir amı var mı diye düşünüyorum.

    hergün gazete aldığım bayideki kızın ellerini görünce acaba bana bu gazete uzatan ellerini akşamları sevgilisinin sertleşmiş iri yannanını tükürükleyip okşamak için mi kullanyor diye düşünüyorum.

    öğle yemeği yediğim lokantanın servis görevlisi kız acaba sevgilisiyle akşamları yemek kokan beyaz gömleğiyle çığlık çığlığa bağırarak sevişiyor mu diye düşünüyorum.

    bizim dükkanın yanındaki manifaturacı şükrü abi gece karısını giberken züt yanaklarını avuçlamasını istiyor mu acaba karısından?

    pazarda karşılaştığımız çocukluk arkadaşım selda o poşetteki patlıcanlarla dıbını yoklayacak mı içinde kırıp bırakacak mı mesela?

    üniversitedeki hocam şu koca zütlü gözlüklü olan kadın acaba akşamları yemek sonrası bulaşıkları yıkarken profesör kocası omuzdan askılı pantolonunun kemerini baş parmaklarıyla çekip bırakarak şaklata şaklata gelip arkadan sarılıyor mu acaba memeleri avuçluyor mu?

    insanların yüzüne bakınca bunları düşünmekten alamıyorum kendimi panpalar. artık kimseyle konuşamaz oldum ne olacak benim halim
    ···
   tümünü göster