1. 1.
    +5
    reserve çooook çok uzun bi yazı yazıcam. sende gibe gibe okucaksın

    - başlıyorum -

    kıza yol vermeye kalktığına göre, kızı sevmiyorsun belli ki. sadece gibmek, o olmasa bile soymak istiyorsun apaçık.

    kızı yalnızca gibme amaçlı kullanmak istiyorsan ve kız buna razı gelmiyorsa kıza bir daha bu konuyu açma, kızı zorlama ve gibtir git kerhaneye ver 30 lirayı gib istediğin karıyı.

    neden? diceksin. dur anlatiyim

    kız maksimum 17 yaşında bu bariz. ne eline almış, ne ağzına. diğer ihtimalse kız bakire değil ve senin bunu öğrenmenden korkuyor ki bu biraz düşük ihtimal. aile baskıları, toplum baskısını ve kızın türk kızı olduğunu ele alırsak 1. ihtimal daha baskın.

    sen kızı ikna edip eve atarsan nolur şimdide bunu düşünelim.

    kız sıkılgan davranır başlarda, sohbet etmez, ağzını açmaz belkide. hep gözlerinin içine bakar ürkek bi ceylan misali. senden bi atak bekler, savunma mekanizması sürekli çalışır vaziyette, vücuduna belirli noktalar koymuş ve oraya elin gittiği an noktalar uyarı sinyallerini çalıştıracak ve kızın kol kasları refleksi bi şekilde seni geriye itecek.

    şimdi bunu nasıl önleriz?

    başta sohbet, güzel sohbet ama. pek yavşamadan biraz ciddi biraz sokulgan.
    daha sonra çerezleri koyarsın önüne, belki bi film takar izlersiniz. romantik anlara böyle geçiş yapar siz liseliler, neyse devam.

    ardından kıza yaklaşır yahut onu belinden kavrayıp kendinize çekersiniz. başınızı göğsünüze yaslar biraz salak değilse. kokusunu içinize çektikçe ki sizinde kokmanız lazım, o da etkilensin diye. zamanla bu yakınlık duygusu artmaya başlar.

    film izlerken ufak bakışmalar, saç okşamaları omza dokunmalar vs. sakın aşağı inme, daha var.

    ardından kızın kafayı çenesinden 2 parmağınızla(pozisyona ve kızın kafa ağırlığına göre 3 hatta 4 olabilir) nazikçe kaldırıp kendinize çevirmelisiniz. bu arada unutmayın, izlediğiniz film romantik, bu hareketse en duygusal anlardan birinde(öpüşme mesela) yapılmalıdır. kızın hem bilinçaltı tetiklenir filmi izlediği sırada, olaya yatkınlaşır. hemde bu davranışı sergilediğinizde yersiz kaçmaz, belki kızda bunu bekler. hadi devam

    kızın sol yanağına ufak bi öpücük kondurursunuz, ardından boynuna çok ufak. bu sefer sağa geçin, biraz sert öpün, hızlanıyorsunuz. yine boynuna dalın, ama şimdilik boyna nazik olalım. daha sonra kızın gözlere bakın kafanızı biraz çekip. benim burnum büyük olduğu için(evet lanet ossun :( kavgada sağlam yumruk yemiştim) o muhabbete giremem pek ama ben yapamıyorum siz yapın dıbınakoyim. aranızda 4 cm mesafe olsun ve gözlerinize 3 saniye kitlenin. hafif bi tebessümün ardından kafanızı 67 derece açıyla sola yatırıp kızın dudaklarına çok ufak öpücükler kondurun ta ki kızda karşılık verinceye kadar.

    istediğinizi elde ettiğinizde, yani kızda karşılık verince biraz sertleşin, üstüne doğru çıkın hafiften. bi yandan film oynasın, giblemeyin. kızın korunmasız olduğu düşüncesi gider aklından çünkü. neyse kızı koltuğa tamamen yatırdıktan sonra üstünde biraz daha öpüşün ama tüm ağırlığınızı sakın vermeyin çünkü zütleri zaten yassı daha da düzleşir amk. taktan bi espriden sonra yine devam edelim.

    sağ eliniz öpüştüğünüz sırada kızın vücudunda dolansın fakat göğüs ve am civarında değil, bacak ve göbek çevresinde olsun. unutmayın, üstünde olduğunuz kız türk kızı..

    ardından züte geçebilirsiniz. kalça kısmını okşayın. unutmayın bu arada, meme değil, zütten başlayın fakat kalça kısmı önemli, direk yarığa daldırmayın elinizi. kalçada gezinin işte amcıklar.

    ardından(daha memeye geçmedik) ayağa kalkın ve tişörtünüzü çıkarın. kızında üzerindekini almaya yeltenin, karşılık verirse işimize devam edelim, çıkarmazsa eğer sakın zorlamayın.

    diyelim karşılık verdi, o halde anlatalım devdıbınıda ayıp olmasın.

    kız kaldı sütyenle, altında pantolon. siz pantolonu en son çıkaracaksınız çünkü dalgayı hissettiği an herşey hafızasından silinebilir, kız vazcaya bilir. bunu istemezsiniz di mi? tabi ki hayır. o yüzden, pantolon en son.

    kızı koltuğa oturtup karşısına domalıp(züt kısmı arkaya bakıyor, kıza değil) kızın omzundan başlayın öpücüklere, arada yüzünüde ihmal etmeyin tabi(bunların hepsini benim hatunu canlandırarak yazıyorum, sizin sivilceli ancuklarınızı değil). omuzlardan ufak ufak aşağı inerek göğüs çevresine öpücükler kondurun fakat sütyeni henüz çıkarmayın. ardından göbeğe geçin, ardından kızın pantolona.

    düğmelerini açın ve ön kısmı biraz gevşetin, henüz çıkarmadık unutmayın türk kızı bu.

    tekrar göbekten öpücüklerle başlayıp yukarı doğru çıkın, en son dudaklara geldiğinizde biraz öpüşmenin ardından kızın elini tutun ve ayağa kaldırın.

    kızı ters çevirerek(zütü size dönük olcak bi yandan yaslamanız lazım ki olayın ciddiyetini kavrasın[bu arada kız ayakta]), ellerinizi tekrar göbeğine koyup biraz gezdirin, ardından pantolona inin. kendiniz indirin o pantolonu nazikçe.

    neyse amk sıkıldım, hem kim okucak bu kadar yazıyı oçlar. okuyanı giberün
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Islandım oç
      ···
   tümünü göster