1. 1326.
    +4
    @1050 panpa terim konusunda görüşüm hala aynı. terim dediğin adam senenin ilk maçlarında eboue'yi sol acık, sag acık gibi denemeseydi o kadar salakça puanlar kaybetmezdik. 4-3-3 oynatmaya çalışmadı mı bu adam takımı? eldeki malzeme belli. fener macında necati o kadar oyunda kalmamalıydı falan filan. uzar yani.

    gencecik iki cocuk cıkarttı diyorsun allah aşkına hangisi avrupa'da sana güven verir ? emre çolak mı ? semih mi ? aydın konusuna girmiyorum zaten. hangi birine güvenirsiniz ? ben güvenilecek adam çıkartsın istiyorum, onun için de en az 3 sene lazım. yapmayın gözünüzü seveyim
    o kadar ölmedik lan. fener macını semih kaybettirdi, herif heyecanıyla sürekli pozisyon hatası yapıyor, her topu kesmeye çalışıyor. iyi niyetli şüphesiz. ama futbol kafayla oynanıyor. beşiktaş'tan yediğimiz gole bakın. iyi oyuncular kabul ama türkiye'de iyiler. abartmayın, bunların hiçbirisi şimdilik yıldız adayı değil.

    yıldız adayı vardı bi tane, adı da sercan ondan haber alan var mı ? yoktur muhtemelen. o karı gibsin anca. vurucak kafasını taşlara da, dur bakalım ne zaman.
    ···
   tümünü göster