1. 1.
    +5
    bu satırları yazmam senin gibinde değil biliyorum fakat yinede yazacağım.

    üniversite var dediler geldik. kızlar çıkma teklifi ediyo dediler onada inandık, sosyalleşicez felan dedik karı felan filan. hepsi ailemizden bir'an evvel kurtulmak ve yıllarca hayalini kurduğumuz öğrenci evine çıkmaktı. nolacaktı bu öğrenci evine çıkınca ! partiler karılar kızlar içkiler vs vs. lakin kimse bize demeki aç kalacaksınız, doğalgazınızı kesecekler zütünüz donacak ev arkadaşanlarınla sorunlar çıkacak. yaptık tercihleri bindik otobüslere 23 çocukları gibi şendik.

    yurta yerleştik, derslere gittik heyecanla. sonra içimizde bi karamsarlık oluşmaya başladı, kızlar teklif etmiyo aksine egoları maksimum seviyeye ulaşmış sosyalleşmek için de para lazımdı. yurttan arkaşlarımızı bulduk, beklide en büyük hayallerimizden biri olan öğrenci evine -o gibiş yuvası, harikalar harikası- çıktık. aslında herşey çok güzel başlamıştı. sonra fatuları ödeyemez hale geldik çünkü karnımızı zor doyuruyoduk ve senin halkın inanmıştı, inanmışta dükkan açmış inanmışda ev kiralamıştı öğrencileri gibmek için.

    sonra biz evimize çekildik istemsizce, adeta bir refleks gibi! üniversitede aradığımız yoktu senin okulunda harikalar diyarında :( ilk sene o gazla gittik bahar şenliklerine, sap sap takılmayı göze alarak fakat işin içi yüzünü bu sene öğrettin bize sakarya! bahar şenliklerin yalanmış, dolmuşcuların fiyatları 1.25 tl yapınca kreme bile para verme gereksinim duymadığını anladık çünkü biz öğrenciydik kıvama gelmiştik zaten.

    asoslyalliğin dibine vurduk, bi umut bahar şenlikleri dedik ve sen ne yaptın bahar şenliklerinde (ağlayacam amk) cüneyt ergün, gökçe, yüksek sadakat ve en önemlisi de yalını (!) getirdin. ağzımıza sıçtın. eve kız geldimi biz zinakar olduk sen bizi sabunsuz gibtin! biz pazarlık yapmaya kalktık mı ters ters baktın sen 3 ü 5 e giydirmeye çalıştın.

    sevgili sakarya'm bu ismi vereni canı gönülden kutlayarak sözlerime son vermek istiyorum. keşke bu ismi aldıktan sonra adam haklı beyler deyip dağılsaymışsınız da bizde bunları yaşamamış olsaydık!

    edit: bu başlığı düzenli olarak uplayacam mk elbet benide anlayan bi sakaryalı panpam çıkar

    özet: gibtimin sakaryası gibtimin sakarya üniversitesi hayatımı gibtiniz lan !

    edit2: vay mk kampusun manzarasına tav olan var. lan ortam görmeyenl zütler gelip beğenmişler burayı otur ağla yeminlen
    ···
   tümünü göster