1. 1.
    +3 -7
    bazı arkadaşlardan yaptığınız müziğe güvenmiyor musunuz , neden buradan oylama için destek istiyorsun gibi sorular geldi;

    diğer grupları dinleyince güvenmememiz için bir sebep olmadığını zaten anlayacaksınız. ama malesef fatih üniversitesi = beşinci mevsimi dinleyin ve 2.yi görün , saçma sapan bir sistemle oylama yaptıkları için böyle bir yardım istemek durumunda kaldık.

    ha albüm konusuna gelince , zaten satışı olmayacak birşey için o kadar masraf yapmak yerine böyle bir yarışma çok daha mantıklı. en azından bizim için bir başlangıç-deneyim olacak. zaten günümüzde müzik piyasasında artık sadece konserlerden kazanıyor gruplar, albüm bir araç-etiket sadece.

    birilerinin bizim farkımıza varabilmesi için vesile aslında bu yarışma , birşeylerin başlangıcı için.

    çok zor bir yolda olduğumuzun farkındayız. ben makine mühendisiyim zaten ,diğer arkadaşlar da son sınıf öğrencileri herkes bir şekilde "sigortalı" işine gibe gibe devam edecek yoksa "sex&drugs&alcohol" kafasında değiliz. sadece hobimiz olan şeyi bir üst seviyeye taşıyabilecek miyiz onu görmek istiyoruz , bir nevi ego tatmini diyebiliriz aslında.

    ilginiz için teşekkür ederim , saygılar.
    ···
   tümünü göster