1. 76.
    -1
    @10 yarram intihar her dinde günahtır ve bağışı yoktur yarram.

    1- ilaçlar iyi olmaz lan çok yavaş öldürür, canın çok yanar zaten başarılı olma ihtimalin çok düşük.
    2- kendini askmakta zordur, boynun kırılır kırılmazsa yannanlara geldin, o ipi ne kadar yaşamak istemesende son anda boynundan çıkartmaya çalışırsın. oldu ya son anda kurtuldun. büyük ihtimal, ya 3-4 ay boynunu hareket ettiremezsin ya da zaten boynun yara bere içinde olduğundan o anda o acının şokuyla bayılırsın. (kendi derini kendi tırnaklarınla yolarsın ipi çıkartmaya çalışırken)
    3- bilekleri kesmek güzel bi yöntem amma velakin, başarı olasılığın yine düşük. şanslıysan iyi bi kegib açarsın. eğer ölmezsen, ellerini tahmini 2-3 ay kadar zor kullanırsın.
    4- boğularak ölmeyi hiç deneme, boğularak ölmek en kötü ölüm biçimi. suyla dolan ciğerlerin patlar. suyun ciğerlerinde oluşturduğu baskıyla öyle bir acı çekersin ki tarifsizdir.
    5- yanarak ölmeyi deneyemezsin zaten, züt yemez aslında 15 saniyede acısı geçer(sinirlerin yandığından hissiyatsızlık başlar) ama oldu ya kurtuldun, o zaman yannanlara gelirsin işte. o anda ölmezsin ama sürekli belki bi kaç hafta boyunca acı çekerek ölürsün.
    6- tren rayına atlamak, bak bunun hakkında fazla bilgi yok. genelde şoka giriyormuşsun. ama ilk 30 saniye içersinde müthiş bi acı hissediyormuşsun.
    7- kafaya sıkmak, imkanın varsa en iyilerinden gibi. ilk 5 saniyede müthiş bi acı hissedermişsin. sonrasında ya ölüyorsun ya yaşıyorsun. yaşarsan işin çok kötü olur. belki felç olursun, belki kör belki sağar. belki kollarını kullanamazsın. belki cinsel mevzuları...

    özet: gibtir git bi yerden atla
    ···
   tümünü göster