1. 1.
    +24 -4
    ferre CiNSELLiK DEĞiLDiR
    1- ferre filmler diğer filmler gibi uzun bir uğraş gerektiriyor. Bir filmin çekilmesi birkaç ay sürebiliyor. Sizin on-onbeş dakikalık gördüğünüz sahneler bir haftada-iki haftada çekiliyor, farklı zamanlarda yapılan çekimler montaj yapılıyor ama seyredenlerde aynı anda oluyor imajı oluşturuluyor.
    2- ferre endüstrisi çok büyük rakamlar ile dönüyor, bu endüstrinin dönmesi için akla hayale gelebilecek her türlü sapıklıkları deniyorlar. Çünkü insanlar hep aynı şeyi görmekten sıkılırlar, bu yüzden devamlı farklı arayışlar içine girerler. Zenci ile beyaz, iki zenci ile bir beyaz hatun, grup ciks, beyaz erkek ile zenci hatun, çinli-japon ile zenci veya beyaz, kısa boylu ile uzun boylu, şişman ile zayıf, yaşlı ile genç vb. aklınıza gelebilecek anormal herşeyi denerler. Zavallı insanlarımızda bunların normal olduğun düşünür.
    3- normal sevişme süresi on-onbeş dakika civarındadır, bunun en az on dakikası sevişme-koklaşma-öpüşme şeklinde dediğmiz ön sevişme 1-2 dakikasıda duhul denilen birleşmedir. Uzun sevişme normal değil insanda bıkkınlık meydana getirir ve bir hastalıktır, cinsellikten soğutur.
    5- ferre filmlerde kadınlar bağırtılır, kamera arkasından yönetmen bağır, inle, ses çıkar, zevk aldığın anlaşılsın der. Oysa kadında-erkekte bu işten zevk almazlar makina gibi, robot gibi rollerini oynarlar.
    6- ferre fimlerindeki oyuncular özel seçilir, bilhassa aleti uzun olan milyonda bir adamı bulurlar, filmi seyreden garibanlarda herkesin aleti böyle zanneder. Ayrıca kamera üzerine kadar gelerek büyütür (zoom yapar), normal alet uzunluğu 12-14 cm aralığındadır. Zaten kadınların vajina uzunluğu 6-8 cm'dir, çok uzun alet dışarda kalır ve erkek penisinde kırılmalara sebebiyet verebilir. Kızların % 15’i yapılan araştırmalarda ferregrafi’den etkilenerek erkeklerde büyük cinsel organ arayışına girmiştir.
    7- ferre filmler erkeklerde cinsel organ kompleksi meydana getirebiliyor, cinsel organ kompleksi çok zararlı neticeler doğuruyor. gençleri homociksüelliğe itebiliyor veya küçük çocuklarla cikse yöneltebiliyor, evlilikten vazgeçirip mutsuz edebiliyor.
    8- ferre filmlerde dikkat ettiyseniz hep erkek boşalır, kadın hiçbir zaman boşalmaz, erkeklerin mezesi, kölesidir, kadının en ufak bir kıymeti yoktur, sık sık kadınlar değiştirilir, insan yerine konulmazlar, erkek kadına istediğini yapar.
    9- ferreda sevişme, cinseliğe hazırlık yoktur, giriş-gelişme basamakları atlanarak sonuca gidilir, ön sevişme olmadan bir kadın asla boşalamaz.
    10- ferre seyreden kadınlar erkek cinsel organının boyunu ferre yıldızlarının özel seçilmiş veya kamera oyunları ile büyütülmüş organları ile mukayese edecek veya atla-eşekle kıyaslamaya başlayacak. Böyle ölçüsüz ve bilgisiz bir genç kızın, daha ilk gecede kendi eşinin organını görünce “tüh be deyip” büyük bir hayal kırıklığına uğraması ve eşini yetersiz sanıp bundan dolayı mutsuz olması kaçınılmazdır.
    8- oral ciks insan onurunu kırar, rencide eder, sağlıklı ve normal bir insan bunu asla düşünmez, seviyesiz insanlar - kendine kıymet vermeyen insanlar herşeyi denedik birde bunu deneyelim diye yaparlar. ağız yemek ve konuşmak içindir, cinsel birleşme için değil, her organı yerince kullanmak lazımdır. hadi diyelim bir şekilde yaptınız ama ağıza boşalma en iğrenci, normal bir insanın midesi kaldıramaz, kusar.
    9- ferre filmlerde oynayan insanlar sürekli değişir, kimse bu işi uzun süreli yapamaz, insanları kullanıp atarlar. ilaçlarla 3 aylık enerjiyi bir haftada boşaltırlar, bu filmlerde oynayan insan uzun süre kendine gelemez. zaten filmlerde fakir ve göçmen kızlarını, kenar mahalle erkeklerini oynatırlar. para için herşeyi yapacak kadar düşük insanları bulurlar.
    10- insanın arkası pistir, kadının arkası ile erkeğin arkası arasında fark yoktur, kadın ile arkadan birleşen zamanla erkeklerede arkadan bakmaya başlar, homociksüelliği (muallakliği-gayliği) artırır. arka bevletmek içindir ve pistir, oradan birleşen insanlarda bel soğukluğu, firengi ve başka tür cinsel hastalıkların olma ihtimali fazladır. zaten bütün hastalıkların sebebi pislik ve temizliğe dikkat etmemekten ileri gelir. kadınlar arkadan birleşmekten hoşlanmazlar, cinselliğe hassas bölgeler ön taraftadır ve vajinanın ilk 3 cm’lik kısmında bulunurlar.
    11- lezbiyen kadınların sevişmeden aldıkları zevk yarım kalır. çünkü onlar vajinal değil kilitoris orgazmı olurlar, bir erkekle beraber olup boşalsa onun yüz katı zevk alır ve rahatlar, lezbiyenler asla rahatlayamazlar, istedikleri kadar sürtünsün-öpüşsünler. bu gayler içinde geçerlidir.
    12- ferre sektöründe cinsellik göze dayatılıyor, cinselliğin göze dayatılması cinselliği kamçılamıyor aksine kısa sürede bitiriyor. Erotizm böyle değil yani cinselliğin yarı kapalı bir şekilde verilmesi biraz daha çekici oluyor. Ama ferregrafi türünden cinsellik sunulması cinsel arzuları kısa bir süre içinde bitirip cinsellikten iğrenmeye kadar zütürebiliyor. Gizemli olan cinsellik her zaman daha çekici daha arzuları kamçılayıcıdır.
    13- toplu ciks insanlarda doğuştan olan ayıp ve utanma duygusunu yok eden ve insanların birbirine saygısını ortadan kaldıran, onları hayvan seviyesine düşüren, en kötü ciks türüdür. bu insanlar zamanla analarına-bacılarınada şehvet duymaya başlarlar, yani içest ilişki dediğimiz yola girerlerlerki artık burada insanlık bitmiştir, çok rahat bir şekilde çoçuk ferresinu normal görmeye zütür, kural tanınmaz artık.
    14- ferre film seyreden insanın hafızası-beyni kirlenmiştir ve kesinlikle bir iyi bir pgiboloğa ihtiyacı vardır, artık o insan yoktur, filmde gördüğü adam vardır ve gördüklerini bir şekilde tatbik etme yoluna gidecektir. ferre filmler ile insanların cinsel kodlarını değiştirdiler. Normal yollardan ve normal ilişkilerden haz alamaz hale getirdiler. ferre yıldızlarının normal standartlar dışında abartılı bir şekilde büyük olan veya bir şekilde oyunlarla büyük gösterilen cinsel organını gören bir kız veya bir erkeği gereksiz yere düştüğü yanlış ölçü ve bilgilerden kurtaracak bir pgibolog şattır.
    15- ferregrafinin en büyük zararlarından biri yalan ve yanlış bilgileri herkese yaymasıdır.
    KENDi SAĞLIĞIMIZ VE TOPLUM SAĞLIMIZ iÇiN ferreYA HAYIR.
    ···
   tümünü göster