1. 126.
    0
    yahu kardeşim bu mallar pek bi şey bilmiyo arada güzel şeyler yazanlar var bak iyi oku bi daha yazmayabilirim. düzgün bi vücut istiyosan ilk omuzları açıcaksın. omuzlar genişlemeden vücudun 5 kuruş etmez mal gibi görünürsün.o yüzden haftanın hergünü dibs barfiks yapma. eline 5 kiloda olsa dambıl al bi elinle bi yere tutun ayaktayken diğer elinlede dambılı kaldır yana doğru. squat hareketi yap asker olarak bilinir bu hareket.
    bak şimdi sen çalışırken kasların parçalanıyo ve uyudğunda vücudun büyüme hormonu salgılıyo bu sayede parçalanan kaslar üst tabakaya güzel bir sistemle birbirne tekrar birleşiyo. sadece dpis vs. yapman önemli değil yemen içmen ve en önemlisi uyuman gerek.ve bu parçalanan kasları beyin onarır o yüzden spordan sonra kafanı pek yorma yat dinlen biraz mantık yürütürsen bu işin sadece barfiksle olmyacağını sende bilirsin ama en başta dediğim gibi omuz açmak şart.
    ve senin kasların hareketlendikçe vücut testesteron salgılıyo yani erkeklik hormonu.o yüzden asılmanda problem yok ama biliyosun yorgun hissettiriyo
    ···
   tümünü göster