1. 601.
    +2
    tanım yapılamayan ender başlıktır bu.. neden ? çünkü tanımı içeren cümleler kurmak zordur.

    arzu ahalinizde şehvetle bu duygunun nasıl iz bıraktığı anlatmaya çalışacağım, belkide anlatırken yaşatacağım..

    efenime söyliyim şuan dinlediğim şarkının da etkisi olsa gerek ve sol üst köşede win7'nin sağladığı slayt şovunda Onun yüz hatlarının kaymasının verdiği etki olsa gerek daha bi depresif daha bi estetik oluyorum..

    not: noktalama işareti kullanmıyorum daha karışık ve daha ağır edebiyat olsun diye yoksa şey yani..

    canım sürekli çekiyor onu, sesini duyduğumda daha da iştahım açılıyor.. ama bu bildiğiniz doğal iştah değil. duygu seli'nin açlığı.. kelimeler ağzından döküldükçe, nefesi vücudundan havayla temas ettikçe bana bi yaşam kaynağı sağlyormuş gibi oluyor.. (gbkz: evet yaşam kaynağı).. sıcak her tarafım sıcak kesiliyor.. ağzımda hissediyorum. ellerimin içindeki çizgilerde..

    boynum yanıyor bazen.. bunlar sadece ses tonuyla oluyor..

    ya sülietini görünce..

    laf ebeliğim, dilim, damağım bi anda kuruyor.. nefessiz kalıyor ve suya ihtiyaç duyuyorum.. susuz kalıyorum.. suya ihtiyaç duyuyorum yani (gbkz: yaşam kaynağına)..
    biraz sonra o yaşam kaynağı dökülüyor içime yeniden hayat buluyor yeniden canlanıyor yeniden köklerimi toprağa salıyorum. her tarafıma dolanıyor elleri, yüzüme dokunuyor, bazen teğet geçiyor..

    yürüyorum, insanların suratlarına bakıyorum o kadar anlamsız, o kadar bulanık geliyor ki anlam veremiyorum. belkide o suratlarda o'nun sülietini sörç ettiğim için olabilir..
    2 kelime ediyorum, 3. kelimede gene dann diye birşeyin ekgib olduğunu fark ediyorum.. duruyorumm kendimi dinliyorum telefonumu çıkartıyorum ve ekranına bakıyorum.. evet biraz daha rahatlıyorum onu görünce.. unutmuyorsun beni değil mi gibi bakıyor.. ekranı öpüyorum salyalı salyalı.. olur mu öyle şey diyorum içimden bazen..

    şizofreni değilim biliyorum, içimde hissedince saykoya bağlıyorum..

    bi sigara daha yakıyorum süppph diye içime çekiyorum nefesini ağzımda, diş etlerimde hissediyorum. kanıma işliyor, nikotinle karışıyor.. 2.sinde aynı tadı alamıyorum..
    bazen alamıyorum diye atıyorum.. sinirleniyorum..

    sakin ol diyor sakin ol .. sessizce diyor bunu çoğu zaman diyor bana.. sakin oluyorum.. dudaklarımı ısırmaktan vazgeçiyorum..
    telefon çalıyor, arayan kişinin ismi resimi kapatıyor sinirleniyorum.. şeffaf yapmıyorlar diye kızıyorum..

    uzak zannediyoruz bazen birbirimizi, sınırlar çiziyoruz kendimize.. bi hışımla bunları gibtir edebileceğimi bilmiyor. bi anda yanında bitebileceğimi bilmiyor..bi anda dibinde kokusunu çekerken olabileceğimi bilmiyor.. ben diyorum ben mertim diye o da bunu biliyor ama zannetmiyor..

    üzülüyor bazen üzüyorum habersizce, hunharca.. bazen ağlıyor.. inanırmısın yüreğim kanıyor.. inanırmısın boğazım düğüm düğüm oluyorr.

    sakin oluyorum sakinleşiyorumm şimdi..

    bu başlığın neden açık olmadığını şimdi daha iyi anlıyorum..

    öptm..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster