1. 1.
    0
    1.soruna cevap; ingilizce sınavı artık gittikçe zorlaşıyor. paragraftan anladıgını yorumluyorsun, çeviriler falan baya kasıyolar.

    2.soruna cevap; 2.sınıfta erasmus yapmaya başlayabilirsin ama benim tavsiyem 3 ya da 4 te yap böylece gittigin ülkende aldıgın notları burdaki zor derslerde geçmek için kullanabilirsin.

    3.soruna cevap; iş hayatına etkisi senin erasmustan ne kadar nasiplendiğinle alakalı. yani şimdi sabahtan akşama kadar gezip tozup içip sıçıp gibişip bana iş hayatımda faydası olacak diyorsan gibimi somurma hakkını kazanmışsın demektir. git mesleginle alakalı firmaları gez, bana bu işi öğretin para istemiyorum de ya da lobi kur kendine haberleşmek için söz al onlardan.

    4.soruna cevap; gibe gibe dilini geliştiriyorsun ama öyle intermediate falan bekleme amk kendinle alakalı bi durum. eğer oraya gittiginde de türk arkadaşlarınla gezeceksen 2.kez gibimi somurma hakkın var demektir. git yabancılarla arkadaşlık kur, onlarla gez. illa gittigin ülkenin vatandaşı olması gerekmiyor başka ülkeden erasmusla gelenler de vardır elbet.
    ···
   tümünü göster