1. 1.
    +9 -4
    küçüklüğümden beri hep kiloluydum. sayısal ve siyasi zekam çevremdekiler tarafından sevilmeme neden oluyordu. ilkokula okuyarak-yazarak başladım. ama sosyal anlamda tam bir hayvandım lan binler. hep kilo aldım daha çok aldım. arkadaşlık ilişkilerinde pek başarılı olamadım. liseye gelmiştim , lisedeki gavatlar kızlarla gezip tozmalar , takılmalar , gibişler , içmeler falan felan. hayat sadece bol bol hamur ekmek börek makarna yiyip bilgisayar oynamaktı. neyse papatyalar , lise 1 bitti 140 kilo olmuştum. yaş 15 kilo 140 boy 184 cm di. hep bahaneler uydururdum kilolu oldugum için , hormonel bozukluk falan filan diye. beni hastaneye zütürdüler kan tahlili şudur budur. herşey temiz çıktı 2 hafta diyet yapmıştım ama obur bir gavat olarak 2 hafta sonra bıraktım diyeti.

    lise 2 ye başladım , daha önceki yıllar hep derdim erkek adam aşık olmaz, ergen liseli racon ayaklarıydı falan işte. 10. sınıfın ilk günü akrep burcu huurnun tekine ölümcül vuruldum. tabiki ona hiç açılamadım , ama için için yanıyordum lan. balık burcuyum aşırı duygusalım lan muallakler :/. sonra neyse bunla sadece arkadaş olarak konuşabiliyorduk , yüzüne bakarken hep gözlerimi çeviriyordum kendime güvenim sıfırdı. toplum içine hiç çıkmamış bir insandım. elbise bile alamazdım lan huur çocukları. üstüme giyecek mont bulamıyordum kışın günü düşünün işte.

    Gün geçti devran döndü lise 2 bitti. haziran ayıydı. spor salonuna gidip ölümcül diyet yapıp kilo vermek için intikam yeminleri içmiştim. spor salonuna gitmem için bizimkiler beni deneme sürecine almışlardı amk sabah 6 da kalkardım zorla yürürdüm. gelirdim mekik çekmeye çalışırdım falan filan. neyse spor salonuna başladım öyle bir savaş başlamıştı ki insanlığa ve kendime olan nefreti spor yaparak ve acımasız diyet yaparak kusuyordum. yollarda başım döner bayılırdım, tuzlu ayranlar falan getirirlerdi ama yinede savaşmıştım.

    11. sınıfa tam 36 kilo vererek başladım , bu hızlı kilo kaybından vücudum aşırı bir şekilde deformasyona uğradı sarkmalar şunlar bunlar. o huurnun karşısına dimdik ve güçlü çıkacaktım. tam 11. sınıfa başlayacağım günden 2-3 gün önceydi , 12 yıllık dostum arkadaşım dediğim kahbe evladı onunla çıkmaya başlamış. tabi çıkarlar amk. hep birlikte dolaşırlardı takılırlardı ben ise kilomun esiri olmuştum. dudağım uçuklamıştı. okula tekrar döndüğümde beni tanıyamadılar görenler şoke oldu. ama o eski miskin ve sessiz çocuk yoktu. çünkü artık savaş yeni başlayacaktı. Hem sevdiğime kavuşamadan açılamadan kaybetmiştim , hem sınıfta büyük bir bölünme vardı. Sınıfta provakasyon yaparak devrimci halk savaşı başlatmıştım lan. marksizmi falan iyice öğrenmiştim ve bunu pratiğe okulda döküyordum. tam bir ergen triplerinde olan liseli olmuştum. ama ideolojik olarak aşırı tehlikeli ve korkunç biri olarak bakıyorlardı. çok pis provakasyon yapabilen lider gibiydim amk. o miskin bin oldu bir serseri. okuldan atılmanın eşiğine gelmiştim. sigara içmeyen ben alkolik olmuştum ve esrar içmeye başlamıştım lan. neyse acılarla ve savaşla dolu bir yıl daha bitmişti. tabi o zamanlar sözlük yeni açılmıştı ama hiç tarzım olmayan muhabbetler dönüyordu kayıt olma isteği duymamıştım olsaydımda gibertir atarlardı bir ergeni. o savaş dolu yıl bittiğinde , bitkin , yorgun ve halsizdim. gelecek yıl üniversite sınavı vardı onun için onarımlara başlamalıydım. paslanmıştım.

    yoga ile tanıştım pozitif bilimlerle uğraştım ruhumu toparladım ve sınava hazırlandım. kesir toplayamayan o huur çocuğu şimdi matematik bölümü 1. sınıfı bitiriyor papatyalarım.

    Gel gelelim sosyallik ne durumda sıfır hatta sıfırın altında. ha belki fiziğim eskiye göre çok iyi oldu lan. boy 191 cm kilo 98. 10 kilo verip biraz protein destekli body çalışırsam sorun tamamen bitiyor gibi. Ama hala ne bir kızın elini tutabildim, 2. kez aşık oldum yine kaybettim yine vazgeçtim yine acı çektim.

    Ha şimdi noldu , asosyallik dibe vurdu binler. ne bir doğum günü partisine katılmak , ne sinemaya gitmek , ne gezmek ne tozmak. telefonumu bile günlerce şarj etmediğim oluyor lan. sadece tek başıma oturup ara sıra içerim sonra da gibtir olur yatarım. tamamiyle aşka sevgiye vb. ilişkilere aşırı şekilde kendimi açılmamak üzere kapatmış vaziyetteyim. gençlik bitiyor panpalar.

    tek eğlence kaynağım capsci oçe ler birde işte burda eskilerden kalan yazarlar ve unutulmaz başlıklar. ben evlenemeyeceğim de çünkü sevemiyorum artık bitmişim. param olursa gider gibişirim yoksada benim sadık yarim sağ elimdir panpalar :/

    özet 1: fiziksel olarak çok değiştim sosyal hayatım değişmedi.
    özet2: kendimde azmin neler yaptırabileceğini keşfettim.
    özet3: inanınca korkunç bir şekilde o işin peşinden koşuyorum fakat
    kendime sanal düşman yaratmazsam başarısız oluyorum :(
    özet4: aşırı adalet yanlısı ve yardımsever biri oldum
    özet5: Doğa tutkunu oldum kedigiller familyasını çok seviyorum
    özet6:hayatımda 2 kere aşık oldum 2 sindede kaybettim , yüzüne bakmaya kıyamadıklarımı çatır çatır gibtiler.
    özet7: bütün dişiler huur çocuğudur asla sevilmemelidir
    ···
   tümünü göster