1. 1.
    +3
    Şu yaşıma kadar hayatta kızlardan daha ilgi çekici varlıklara rastlamadım. Bunu çok net söyleyebilirim. Güzel bulduğum kızlara bakarak bile mutlu olabiliyorum. Güzel buluyorum dediğim, kısa süreli aşık oluyorum hepsine. Belki de en büyük sorunlarımdan birisi, gerçekten bir kıza, ya da sevgilime her şeyden çok değer versem bile, tam olarak diğer kızlara karşı ilgim kesilmiyor. Sevgilimle beraberken başka hiç bir şey düşünmesem bile, ondan ayrıldıktan yarım saat sonra yanımdan geçen hoş bir kız aklımı çelebiliyor. Ama bu demek değil ki ben sevgilime aşık değilim. Ya da onun yerine herhangi birini tercih ederim. Yine de ben ne düşünürsem düşüneyim, şimdiye kadar rastladığım hiç bir kız benim bu halimi onaylamadı. Aldatmak olarak görüyorlar, fiziksel bir şey yaşamasam bile, ama elimde değil ki. Toplumun sosyal yapısından kaynaklanıyor aslında, tek eşli olmak zorundasın. imkanı olsa beş kız seçip evleneyim, yine yetmeyecek. Ruh eşimi bulsam bile, tam olarak ona bağlanabileceğimi hayal edemiyorum.

    Şimdi, benim durumumda olan çok fazla erkek var. Hatta sadece erkekler değil, kızlar için de geçerli olabiliyor bu durum. Ama işin pratik kısmında da, ilişkinin yürütülebilmesi için “open relationship” tadında bir şeye de karşıyım. Kıskancım çünkü, çoğumuz öyleyiz. Yürütebilen varsa lafım yok, ama çok zor. Benim için gözüken tek çıkar yolu ya hiç ciddi bir şeyler yaşamamak, ya da Zahir’im* olabilecek bir kızı bulduktan sonra dikkatimin dağılmasına sebep olacak kadar ondan uzak kalmamak.

    Bir de şöyle bir şey var ki, özellikle ülkemizde insanların cinsel güdüleri o kadar bastırılıyor ki, herkesin tabiri caizse “gözü aç”. Bu durumda diğerlerinin yanında en büyük rol oynayan etken, şahsi görüşüm, ülkemiz kızlarının küçüklükten gelişimi. Özellikle ergenlikte cinsel güdülerin en aktif hale geldiği 15-16 yaş civarlarında bu güdüleri evde mastürbasyon yapmadan gidermeniz imkansız gibi bir şey. Ama kültürümüz kızları kendilerini saklamaya itiyor, bu tarz doğal şeyleri ayıp olarak niteliyor. Elbette istisnalar hep var, ancak özellikle 20 yaşında evinden kopup üniversiteye başlamadan önce erkek arkadaşıyla sevişmeye olumlu bakan kız sayısı bir hayli az, maalesef. Bu durumdan ben de oldukça olumsuz etkilendim tabi.

    Gelmek istediğim nokta, Türkiye’de cinselliği doya doya yaşamanız oldukça zorken, ciddi bir ilişkiye başlama yaşınız da en az 25-30 civarında olmalı. Cinselliğe doymadıkça, gözünüzü başkalarından alamayacaksınız yoksa.

    • Zahir: Paulo Coelho’nun “The Zahir” adlı romanından öğrendim bu kelimeyi. Kitap da ilginç, tavsiye ederim.
    In the story, Zahir is a person or an object that has the power to create an obsession in everyone who sees it, so that the affected person perceives less and less of reality and more and more of the Zahir, at first only while asleep, then at all times.

    -kendi yazımdır, öylesine yazmıştım zamanında, buraya da koyayım dedim.

    edit:

    özet: kızlar güzel yaratıklar, ciks de güzel, ama türkiyede bulması zor. pompaya doymadan ciddi ilişki yaşamak zor, ayağınızı denk alın.
    ···
   tümünü göster