1. 1.
    +3
    Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama bu olay bi gerçek.

    Ben köyde yaşadığım için köylerde herkesin ineklerini biri bi ücret karşılığında otlatır. Sabah zütürür akşam getirir işte.
    Neyse yine her sabah olduğu gibi ineklerimizi verdik adama zütürdü. Ama akşaam olunca ineklerimizden bi tanesi gelmemişti. yani kaybetmişti. neyse hemen traktörle aramaya çıktık satt te bayaa geç olmuştu hava kararmıştı.
    Traktörle gezinerek arıyoruz arıyoruz bulamıyoruz.En sonunda çok ıssız bi dere ağzına geldik. Burda otlardan ve ağaçalrdan zor yürünüyoduyani o kadar sıktı burası. ilerdik biraz 3 arkadaş. Arkadaşımın biri ineği gördüm diye bağırdd. Bizde gittik o tarafa bulduk ineği neyse.
    tam ineği traktörün arkasına bağlarken bi ses geldi ağaçların arasından bende çok meraklıyımdır. Arkadaşlarım hadi gidelim filan demesine rağmen girdik ormana sonra yanımıza bi keçi yanaştı böyle simsiyah bizde normal keçi sanıyoruz ama değilmiş.
    Keçi yanımıza yaklaştı yaklaştı bayaa bi yaklaşınca arka ayaklarının üzerine ayağa kalktı ve etrafımızda çok hızlı bi şekilde daireler çizmeye baladı bizim elimiz ayağımız ayağımız kilitlendi. Konuşamıyoruzda sesimizde çıkmıyo. böyle en az 50 tur attı ve bi daha ineğinize sahip çıkın dedi. bizde bidaha gitmedik oraya.
    ···
   tümünü göster