1. 51.
    0
    beyler gidin google earthten giza piramitleri yazın orda karsınıza cıkan 3 tane piramit var.
    Günaybatıdaki(sol alt) piramitin tabanından hayali bi köşegen çizin. Bu köşegenin hiç bir sapma olmadan 2. piramitin köşesinden girip çıkttığını ve 3.piramitten girerken yaklaşık 1 derece sapma olduğunu goreceksiniz.
    bu kadar basit bir hata yapmalarının mumkun olmadıgını dusunen ingiliz bilim adamları, bunların nedenini araştırırken cok enteresan bir sonuca ulasıyorlar. Bunlarin orion takımyıldızındaki 3 yıldıza işaret ettiğini buluyorlar.
    Bu 3 yıldız için de aynı şekilde hayali bir doğru çizildikerinde son yıldızın, aynı son piramitteki açıyla yaklaşık 1 derecelik bir kayma oldugunu goruyorlar. Bunun uzerine yaklagib 10 yil suren bir simulasyon programi yapiyorlar.
    Bu simulasyonun amaci yildizlarin konumlarini yer cekimi ve diger butun cekimsel guclerin hesaplanmasıyla olusuyor.
    Buna gore simulasyonu calıstırdıklarında 3 yıldızın aynı dogru uzerinde yer aldıgı tarihi M.Ö 10500 olarak keşfediyorlar.
    Bu piramitlerin arkeoloji kazılarında kullanılan c14 metoduyla da M.Ö 10500 yılında yapıldıkları da daha önce ortaya çıkmıştı.
    Bunun üzerine 2 tane senaryo çıkıyor.
    1) ya insanlar cok daha gelismis bi toplum iken bir sekilde teknolojik olarak geriye gidildi ve aynı sureci tekrar tekrar yasıyoruz
    2) ya da bunu dunya dısı varlıklar kendileriyle bir sekilde iletisim kurmaları ıcın bu yapıları yaptılar. Bunların enerji depoları olarak kullanılma ihtimalleri de yuksek; cunku piramitlere girdiginizde hic bir elektronik esya falan calısmıyor. Bunun acıklaması da piramitlerde cok fazla manyetik bir enerjinin olmasıdır. Daha sonra uygarlaşmaya başlayan insanlar bu yapıları çözemediklerinden, firavunların mezarları olarak kullanıldılar. Açıkçası bu kadar dehasa ve devasa yapıların zaten bir firavunun kendi mezarı olarak yaptırması çok salakca ve mantıga aykırı bir sey degil midir?

    butun bunları merak eden arkadaslar internetten biraz arastırma yaparlarsa dediklerimin ne kadar bilimsel ve mantıksal oldugunu goreceklerdir.
    ···
   tümünü göster