1. 1.
    +1 -1
    okul sadece dört yanı duvarla çevrili, tepesinde dam olan yer değildir. okul her yerdir. sırasında bir orman, sırasında dağ başı. öğrenmenin, bilginin var olduğu her yer okuldur. yaşamayı, mücadele etmeyi, doğa ile savaşmayı öğrenirsiniz. bilgili olmayı, en önemlisi kendinize karşı saygıyı öğrenirsiniz. bu saydıklarım eğer bir okulda yoksa, orada sadece bir taş yığını vardır.
    ccc kel mahmut ccc

    evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz.
    ccc köylü ahmet ccc

    bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, her şeyin var. binlerce kişi çalışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak. ama nasıl yakışmaz... ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. hıh, sen, büyük patron, milyarder, fabrikalar sahibi saim bey! sen mi büyüksün? hayır, ben büyüğüm! ben, yaşar usta! sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiçbir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimizr parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? dokunma artık aileme! dokunma çocuklarıma! dokunma oğluma! dokunma gelinime! eğer onların kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! anlıyor musun, vururum ve dönüp arkama bakmam bile
    ccc yaşar usta ccc

    http://s-ak.buzzfed.com/s...wl-32041-1245873216-8.jpg

    http://ih1.redbubble.net/...aby-owl-4-one-of-four.jpg

    http://photos-g.ak.fbcdn....9434_3768279_271080_s.jpg
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster