1. 1.
    +3
    selam beyler, sizi elinizi gibmekten kurtaracak formül bende.bu formül sayesinde karşı cinsin ilgisini çekmekten öteye geçeceksiniz.

    hepimiz çekim gücüne sahibiz.ama içimizdeki bu gücü ortaya çıkarmak için asla komut vermiyoruz. bizim tek ihtiyacımız içimizdeki doğal potansiyeli ortaya çıkarıp kışkırtıcı bir etkileyiciliğe sahip olmak. başarılı bir pua (pickup artist) daima stratejik manevralarla hareket eder.bir pua olmanın yolu ise kişiliğini yeniden oluşturmaktan geçer, bunun için duygularını kontrol edebilmeyi öğrenmelisin. kurbanını manipüle edip onu etkilemek çocuk oyuncağıdır.

    dünyada 9 pua tipi vardır. senin içindeki bir parçan bunlardan birine ait ve sana onu ortaya çıkarmayı göstereceğim. playboylar(bin olarak tabir ettiğimiz)ciksüel enerjiye sahiptir ve bunu kullanmayı bilirler. doyumsuzlar,adlarından anlaşılacağı gibi asla tatmin olmazlar, ilişkileri kısa sürelidir. ideal aşıklar ise estetik hassasiyete sahiptirler, romantiktirler.oyuncular, farklı maceralardan hoşlanırlar ve yaratıcı taktikleri vardır. doğallar(cool olarak bilinen)oldukları gibi davranmaktan hoşlanır. gizemliler,adları üstünde, kurbanı kendilerine çekerek avlarlar. sihirbazlar,nasıl isteyeceklerini iyi bilirler, sosyal olarak yaratıcıdırlar. karizmatikler,yıkılmaz bir özgüvenleri vardır, liderlik özelliğine sahiptirler. yıldızlar,farklıdırlar doğuştan gelen bir popülariteleri vardır,her zaman konuşulan isimdirler ve çevreleri geniştir.

    9 tipi de size bölüm bölüm anlatacağım beyler.ve siz içinizdeki parçayı ortaya çıkaracaksınız.bu bölümler sizin içinizdeki çekim gücüne sahip olmanızı sağlayacak anahtarlardır. gizemliler bölümü size nasıl büyüleyici bir çekiciliğe sahip olacağınızı öğretecek.bu bilgi sizi bir gizemli yapacak ve doğal bir cazibe elde etmenizi sağlayacak.biz bunun için savaşacağız.bu tiplerden birine mutlaka sahipsiniz ama bu asla sizi çekici yapmaz. bunun için o parçayı baskın kişiliğiniz haline getirmelisiniz. bunu yapmayı da öğreteceğim, kendi doğanıza inmeyi, kişiliğinizin gizemlerini farketmeyi sizlere öğreteceğim beyler. onuncu ve son bölümde ise anti-pua, yani itici kişiliğini yok etmeyi öğreteceğim. neyse,şimdi içindeki sınırsız gücü çağırmanın vakti geldi.
    ···
   tümünü göster